Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA LJUBAV?

Josip Radeljak uživa u zagrljaju zanosne crnke

Josip Radeljak uživa u zagrljaju zanosne crnke
Foto: Facebook
1/7
09.07.2017.
u 16:58

– Sreća je uvijek blizu, samo je treba znati i htjeti prihvatiti – napisao je Radeljak uz sliku na kojoj je s lijepom crnkom koja sjedi na njemu i zaljubljeno ga gleda

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan (74), čini se, ponovno je zaljubljen. Poznato je kako je Radeljak posebno slab na mlade djevojke, a nakon brakova s Bebom Lončar, Enom Begović i Vlatkom Pokos bio je u vezi s pokojnom glumicom Dolores Lambaša.

– Sreća je uvijek blizu, samo je treba znati i htjeti prihvatiti – napisao je Radeljak uz sliku na kojoj je s lijepom crnkom koja sjedi na njemu i zaljubljeno ga gleda. Njegovi prijatelji su mu čestitali, no Radeljak nije potvrdio da je u vezi sa zasad nepoznatom crnkom. Osim čestitki, Dikan je dobio i savjet, pa mu je jedna prijateljica napisala da "čuva srce".

Radeljak je objavio i fotografiju iz poznatog beogradskog restorana Madera te napisao kako uživa s "pravim prijateljima, poštenim Srbima".

Komentara 73

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
18:26 09.07.2017.

Ovo su moralne vertikale društva: Radeljak, Severina, Šuput, Ava, ....Treba ih stalno isticati u medijima, kako bi služili kao reper mladima, koji još nisu načisto sa vrednotama.

DA
Darchi2612
17:15 09.07.2017.

to se zove ljubav........prema novcima

GU
gunny01
17:24 09.07.2017.

Još nam toga dajte! To je vijest! To mediji treba da više prenose!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije