Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svestrani glumac

Rade Šerbedžija ispričao je zašto supruga Lenka ne dolazi na njegove koncerte

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/5
02.07.2021.
u 20:40

Bračni par Šerbedžija zajedno stoji iza kazališta Ulysses koje je na kulturnoj sceni već 21 godinu, a Rade i glumi u brojnim inozemnim produkcijama.

Glumac Rade Šerbedžija i njegov benda Zapadni kolodvor održat će 8. srpnja koncert u Šibeniku na tvrđavi svetog Mihovila. Uz Šibenik je posebno vezan zbog dugogodišnjeg prijateljstva s pokojnim Arsenom Dedićem čije pjesme rado izvodi. Rade i njegova supruga, redateljica Lenka Udovički zajedno su surađivali u brojnim kazališnim projektima ali za njegove glazbene nastupe Lenka ne pokazuje previše interesa, a Rade je u intervju za IN Magazin objasnio zašto njegova supruga ne dolazi na njegove koncerte.

- Jednostavno ima neku nelagodu. Ona voli moje pjesme, ali njezin nedolazak znak je malog protesta jer se pita zašto se uopće bavim s tim i zašto toliko putujem i zašto se umaram, a ona ne shvaća da je meni to zapravo odmor - kazao je Šerbedžija. U njegovoj velikoj obitelji svako malo ima razloga za slavlje i kaže kako je najveći organizator tih obiteljskih fešti upravo njegova supruga Lenka i glumac kaže kako ona voli velika okupljanja.

Bračni par Šerbedžija zajedno stoji iza kazališta Ulysses koje je na kulturnoj sceni već 21 godinu, a Rade i glumi u brojnim inozemnim produkcijama i trenutno je angažiran u seriji "Slow horses" koja se snima u Londonu.

Komentara 5

DU
Deleted user
20:54 02.07.2021.

I provode se na brijunima sa novcima iz drzavnog proracuna...

ČS
Čuvaj se senjske ruke
21:53 02.07.2021.

Ma koga zanima što misli Lenka i što taj pjeva kad ne zna pjevati? Lova je njemu centar svijeta .Lova. Jel kad nastupao humanitarno za djecu?

BA
banija
21:40 02.07.2021.

Zar nema mladih da zamjene ovu Yugo ostavstinu? Ljudi, narod, publika.. hoce nesto novo, originalno.. na kraju krajeva Hrvatsko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije