Naslovnica Showbiz TV

'Puno farmera ga ne voli, baš ga ne podnose'

Novi sluge su Lucija i Matej, a Lucija je komentirala kako je sluga trebao biti Robert. Dodala je kako ga farmeri ne vole, ali očito se boje ući u konflikt s njim.
18. listopada 2018. u 08:19 0 komentara 796 prikaza
Foto: Nova TV
Pogledajte galeriju 1/7

Sluga i sluškinja u ovome tjednu su Matej i Lucija koji su dobili najveći broj glasova farmera. Gazdarica Štefica nije željela mijenjati odluku većine pa je ostala pri tome da ovo dvoje farmera budu sluge za vrijeme njezine vladavine.

život na selu Farmeri uzrujani: 'Cure bi mogle malo više raditi'

Čini se kako sluga i sluškinja nisu bili iznenađeni glasovanjem. „Očito fali netko da treba prati suđe i skupljati govna po farmi. Očito fali ta jedna osoba koja će to raditi.“ , komentirala je Lucija u ljutnji, dok je Matej kazao: „Znao sam da ću biti na pločici i da ću biti sluga, ali evo za stolom kažem, pošto sam sada sluga i pošto je moj susjed otišao doma, ja se nadam da ću dobiti opet sve šibice.“. Farmeri su se samo nasmijali na njegovu izjavu, a Ozren je dobacio: „Ovaj put ćemo biti oprezniji!“.

Podijelila žiri Trbušna plesačica Martini poručila: Znamo tko ovdje ima frustracije

Sluškinja Lucija zaključila je kako je Roberto trebao biti ovotjedni sluga. „Puno farmera ga ne voli, baš ga ne podnose, ali ne znam, možda se boje s njim ući u neki konflikt jer znaju da je uporan u svađama i da ne odustaje. Ja nisam takva. Možda jesam mlada i naivna, možda se drugi boje, ali ja za stolom kažem što mi smeta i što ne želim.“, zaključila je.

Na sastanku se Mia osvrnula na riječi mentora Jože da se na farmi ne radi dovoljno. „Ja mislim da bi gospodin Joža nama trebao i neku pohvalu dati i s tom pohvalom će nas malo dignuti i potaknuti.“ , kazao je Roberto u obranu svih farmera, a zatim im je Mia rekla da se tu nameće drugo pitanje, a to je da li je njihova odluka da dođu na farmu bila ispravna. Svi prozvani farmeri složili su se da su znali gdje dolaze te da su bili spremni.

izvan sebe je Prvo rođenje na Farmi! Edita: "Sretna sam jer se to dogodilo nama"

Težak dan za Sašu i Editu na farmi – još jedna ovca im je uginula. Nakon što je ovcu dan prije pregledao veterinar, izgleda kako joj nije bilo spasa. „To su dvije stvari koje su kod ovaca najviše problematični, a to su paraziti i enteroksemija. Farmeri su dobro reagirali, i brzo, ali nažalost je ovaj slučaj završio uginućem.“, izjavio je veterinar, a Edita je dan provela u suzama oplakujući ovcu.

Njegova poruka Nakon što ga je Martina 'odrezala' s fotke, javio se i Davor Bilman

Na farmu su došle mljekarice koje su farmerima pokazale kako se radi sir. Prije nego li su počele s obukom, mljekarica je farmerima kratko objasnila kada se i kako muze krava te kada ju treba hraniti. Farmeri su sa zanimanjem gledali kako se pravi sir, a hoće li on sada i češće biti na njihovom stolu, ostaje nam za vidjeti.

INA
Mnogo više od benzinske postaje
Umorni od dugačke vožnje i željni osvježenja? INA je u svojim maloprodajnim mjestima pripremila rješenje

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.