Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više nisu par

Pukla ljubav glumice i poznatog chefa

Foto: L. Stanzl/Pixsell, G. Stanzl/Pixsell, S. Strukić/Pixsell, J. Galoić/Pixsell
1/3
04.01.2018.
u 08:24

Ornela Vištica i Mate Janković romansu su započeli na snimanju showa "Tri,dva,jedan - kuhaj!, a prekinuli su nakon samo dva mjeseca veze

Romansa glumice Ornele Vištice i chefa Mate Jankovića, koja se rodila tijekom snimanja showa "Tri,dva,jedan - kuhaj!" je gotova.

Nakon samo dva mjeseca veze par je prekinuo, piše Gloria. Da je ljubavi došao kraj dala je naslutiti i Ornela nedavno jednim statusom na Facebooku u kojem je napisala da prolazi kroz najteže razdoblje u životu. 

Par je pokušao sakriti svoju vezu, ali ubrzo su snimljeni zajedno, a da se među njima nešto "kuha" razotkrilo je i njihovo dopisivanje na društvenim mrežama. Od prekida se Ornela oporavlja u Beogradu u društvu prijateljice. 

1/12

Komentara 5

Avatar anlaser
anlaser
09:23 04.01.2018.

Može Vještica kod mene trenutno sam slobodan.

MT
makan tahi
09:08 04.01.2018.

frajer nije htio osim kuhanja još i peglati i pospremati

Avatar bambin@
bambin@
11:25 04.01.2018.

2 mjeseca veze i ona jadna prolazi najteze razdoblje u zivotu??koliko je njoj godina??16???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije