Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23. na Eurosongu

Prva reakcija Nine Kraljić: 'S obzirom na sve što se događalo...'

Nina Kraljić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.05.2016.
u 11:24

"Nisu bitne okolnosti, ali moram reći da se 'ear monitoring' i ja nismo zavoljeli čak ni nakon dva tjedna", napisala je Nina

Naša predstavnica Nina Kraljić s pjesmom "Lighthouse" na ovogodišnjem Eurosongu skupila je ukupno 73 boda te je Hrvatska završila na 23. mjestu. 

Pobjedu je odnijela predstavnica Ukrajine Jamala s ukupno 534 bodova. Nina Kraljić je jutros na Facebooku napisala da mora biti zadovoljna "s obzirom na sve što se događalo". 

Kraljić je status počela zahvalom svima koji su s njom bili u Švedskoj "na posredan ili neposredan način". 

– Nisu bitne okolnosti, ali moram reći da se ear monitoring i ja nismo zavoljeli čak ni nakon dva tjedna – napisala je Nina. "Ear monitoring" je sustav koji glazbenicima omogućuje da preko slušalica tijekom nastupa čuju ostale instrumente. 

– S obzirom na sve što se događalo, moram biti zadovoljna. Puse svima! Idemo doma! – zaključila je svoj status na Facebooku Nina Kraljić.

Komentara 105

CR
CroRina
12:17 15.05.2016.

Nakon svega jasno je da je sve bilo "too much" , a to očito nije u trendu! Pjevl je lošije nego u polufinalu, nekako iritantno... nezz nije mi se svidjelo mada sam navijala za Ninu. Inače, puno dobrih pjesama oveve godine. I ne znam odakle nam taj imperativ pobjede gdje god da se pojavimo?

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:43 15.05.2016.

23. mjesto je ipak neuspjeh i žao mi je što Duško Ćurlić nema hrabrosti to reći u prijenosu... objavljeni su rezultati glasovanja u polufinalu i mi smo ušli kao 10. od 10 koji su prošli dalje... dakle, plasman u finalu nije neočekivan... svejedno, mislim da se većina ljudi slaže da je naša pjesma bila veliki korak naprijed u odnosu na prethodne godine, što samo potvrđuje koliko smo u međuvremenu zaostali...

U1
ursus_1212
11:50 15.05.2016.

Najbolja Hrvatska pjesma na Eurosongu. Kad vidim koje pjesme su bile među prvih 10, pa onda Izrael, pa zalutala Gruzija itd, poredak gubi svaki smisao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije