Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijetko ju viđamo

Prva dama Srbije privukla je pažnju modnim odabirom i svi komentiraju kako joj je suprug bio loše volje

Vu?i? na ceremoniji uru?enja ugovora o zapošljavanju najuspješnijim studentima medicinskih škola u Srbiji
Foto: Amir Hamzagic
1/5
29.06.2022.
u 19:24

Tamara Vučić odabrala je ružičastu haljinu koja je pratila liniju njezinog tijela, a modnu kombinaciju je upotpunila s potpeticama u istoj nijansi kakva joj je haljina.

Na svečanosti povodom Vidovdana i drugog mandata predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pojavio se u društvu supruge Tamare koja se rijetko pojavljuje u javnosti i na društvenim događanjima. Za ovu priliku prva dama Srbije odabrala je ružičastu haljinu koja je pratila liniju njezinog tijela, a modnu kombinaciju je upotpunila s potpeticama u istoj nijansi kakva joj je haljina. Vučić je odabrao elegantno odijelo, a korisnici društvenih mreža komentirali su video i fotografije s ovog događaja i primijetili su kako je bio dosta suzdržan i loše volje dok je njegova supruga stalno bila nasmiješena i dobro raspoložena. 

 

 

Prva dama Srbije Tamara Vučić samozatajna je i zbilja je u rijetkim prilikama pratnja suprugu Aleksandru Vučiću u javnosti. Vučiću je to drugi brak i dugo se nagađalo da li su on i Tamara zajedno i kad su se uopće vjenčali. Tamara ima diplomu političkih znanosti i od 2010. godine bila je zaposlena u ministarstvu vanjskih poslova, a kako Wikipedia kaže s Vučićem je u braku od 2013. godine.

U javnosti su je građani prvi put vidjeli 2016. godine i to na fotografijama s prijema kod obitelji Karađorđević, gdje je navodno bila privatno, a ne kao supruga premijera, jer Vučić je tada bio premijer. Par je u lipnju 2017. godine dobio sina Vukana, a Vučić iz braka s bivšom suprugom Ksenijom ima sina Danila i kći Milicu. Njegova bivša supruga, s kojom je bio u braku od 1997. do 2011. preminula je ove godine.

VIDEO Chris Martin iz Coldplayja u pubu iznenadio zaljubljeni par: Odsvirao i otpjevao svoj klasik

Komentara 1

PR
prajdali100
19:31 29.06.2022.

Nejasno je zašto je Vučić loše volje.Njegovi mediji tvrde da je sve super,zemljom teče med i mleko,zlatno je doba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije