Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUNCAN LAURENCE

Prošlogodišnji eurovizijski pobjednik neće nastupiti u finalu Eurosonga, evo i zašto

Duncan Laurence
Foto: REUTERS
1/3
21.05.2021.
u 13:34

Laurence je prije dvije godine u Izraelu donio pobjedu Nizozemskoj pjesmom "Arcade" i trebao je nastupiti na finalu uživo u Rotterdamu ove subote, kao što je uobičajeno za pobjednika prethodnog natjecanja.

Pobjednik Eurosonga 2019. Duncan Laurence neće nastupiti u ovogodišnjem finalu u subotu 22. svibnja nakon pozitivnog testiranja na COVID-19.

Laurence je prije dvije godine u Izraelu donio pobjedu Nizozemskoj pjesmom "Arcade" i trebao je nastupiti na finalu uživo u Rotterdamu ove subote, kao što je uobičajeno za pobjednika prethodnog natjecanja.

Međutim, iz organizacije Eurosonga sada su najavili kako ćemo ga gledati u "drukčijem obliku", te kako ima blage simptome bolesti. 

– Naravno, razočarani smo, prije svega zbog Duncana koji zaslužuje nastup uživo na našoj eurovizijskoj pozornici nakon svoje pobjede 2019. i svjetskog uspjeha pjesme "Arcade". Duncanu želimo brz oporavak – kazao je izvršni producent natjecanja Sietse Bakker.

– Duncan je jako razočaran, raduje se tome dvije godine. Jako smo sretni što ćete ga ipak vidjeti u finalu u subotu, 22. svibnja – kazali su iz njegova menadžmenta. 

Posljednji udarac natjecanju dolazi nakon što je islandski predstavnik Daði Freyr objavio da neće nastupati uživo na polufinalu Eurovizije nakon što je kolega iz benda otkrio da je pozitivan na COVID-19. Umjesto nastupa uživo emitirana je snimka s probe. 

VIDEO: Albina se oglasila nakon što nije prošla u finale 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije