Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Albina Grčić

Prošlogodišnja pobjednica komentirala pjesme s Dore: 'Očekivala sam više, ali zna se tko pobjeđuje'

2021 Eurovision Song Contest opens in Rotterdam, Netherlands
Foto: VYACHESLAV PROKOFYEV/NEWSCOM
1/11
11.02.2022.
u 10:54

Na Dori se natječe 14 izvođača, a njihove pjesme jučer su se i premijerno mogle čuti na  Drugom programu Hrvatskog radija. Na ovogodišnje natjecatelje osvrnula se i prošlogodišnja pobjednica Albina Grčić (23).

Za nešto više od tjedan dana, točnije 19. veljače, Hrvatska će izabrati tko će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu. Na Dori se natječe 14 izvođača, a njihove pjesme jučer su se i premijerno mogle čuti na  Drugom programu Hrvatskog radija.

Odmah nakon premijere na društvenim mrežama osvanuli su komentari mnogobrojnih obožavatelja Dore, a na ovogodišnje natjecatelje osvrnula se i prošlogodišnja pobjednica Albina Grčić (23). 

- Jeste poslušali pjesme za Doru 22’? Pišite komentare, nadovezat ću se sigurno - upitala je Albina svoje pratitelje na Twitteru. 

Oni su odmah počeli pisati svoje favorite, a u komentarima su se najčešće isticala imena Mie Negovetić, Mie Dimšić, Tie Miljanović i Marka Bošnjaka. - Imam velika očekivanja od Marka u liveu. Dostaaa dobro - poručila je Albina. Oduševila ju je i Tia Miljanović. 

-Tia ajme, žena je otkriće, nešto što bi slušala neovisno o Dori - komentirala je Albina. 

Osvrnula se i na pjesmu Bernarde Brunović. - Bernarda je uvijek moćna, žena ima bolestan vokal, iako meni osobno je draža pjesma Colors - priznala mlada Splićanka. Neki su komentirali da su očekivali više od ovogodišnjih pjesama, a s njima se složila i Albina. 

- Pa ja sam isto očekivala generalno više, mislim da je jasno da ove godine pobjeđuje balada - zaključila je Albina Grčić koja nas je prošle godine na Euroviziji predstavljala s pjesmom 'Tick-Tock'. 

Tko su najveći favoriti ovogodišnje Dore pročitajte OVDJE. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije