Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sasvim iznenada

Problemi u vezi? Glumački par prekinuo je kontakt na društvenoj mreži

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
23.06.2021.
u 19:45

Jagoda Kumrić i Konstantin Haag u vezi su bili od 2019. godine i zajedno su glumili u seriji "Drugo ime ljubavi".

Splitska glumica Jagoda Kumrić od 2019. godine bila je i vezi s kolegom glumcem Konstantinom Haagom, a sada se pojavila sumnja kako par više nije zajedno jer se više ne prate na Instagramu niti objavljuju zajedničke slike. - O tome zbilja neću govoriti. Nemam komentara - kratko je poručila glumica Storyju, a o svom ljubavnom životu nije rado govorila ni prije veze s Konstantinom niti kada su njih dvoje bili zajedno.

Za njezinu vezu s Konstantinom saznalo se u jesen 2019. godine kada su prvi put snimljeni zajedno u Zagrebu gdje su u to vrijeme zajedno snimali seriju "Drugo ime ljubavi". O svojoj vezi s tri godine mlađim kolegom nije nikada puno govorila i tek je jednom prilikom rekla kako joj je Konstantin velika podrška i da su sretni zajedno. Jagoda ima dvogodišnju kći Nastasju, a kada je promovirala seriju "Drugo ime ljubavi" ispričala nam je i o izazovima samohranog majčinstva.

- Izazov je biti samohrana mama jer si zapravo stalno sam i nitko te ne može zamijeniti ni pola sata, ali ja ipak sreću što imam roditelje koji su uz mene i braću koja ulete kad mi treba. Mogu ih uvijek nazvati i znam da će uskočiti ako nešto zapne. To je olakotna okolnost i znam da ima puno žena koje nemaju oslonac u tom smislu - rekla nam je tada.

VIDEO Olja i Bahra iz 'Ljubav je na selu' druže se u Splitu, a postoji poseban razlog Bahrinog dolaska

 

Komentara 1

LI
liliZG
12:51 24.06.2021.

danas je sve tako jednostavno, ... umjesto da nekog ostaviš nakon razgovora oči u oči , samo ga blokiraš i izbrišeš sa društvenih mreža, mobitela, kompa , i kao da nije nikada niti postojao/la

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije