Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽALILA SE

Pamela Ramljak: U zadnjih pet dana četiri puta sam bila na testiranju na koronu

Foto: Instagram screenshot
1/7
23.06.2021.
u 13:13

Ispod objave javila joj se pratiteljica koja joj je kazala kako treba popiti rakiju za imunitet, no Ramljak joj je odgovorila kako ne pije alkohol jer još uvijek doji.

Pjevačica Pamela Ramljak vratila se na posao. Na Instagramu je napisala kako je već odradila tri svirke, a otkrila je da u isto vrijeme još uvijek doji bebu. 

"Rezime zadnjih pet dana, tri svirke, peti dan antibiotika, četiri testiranja na koronu. Što ima kod vas?" napisala je Pamela. 
Ispod objave javila joj se pratiteljica koja joj je kazala kako treba popiti rakiju za imunitet, no Ramljak joj je odgovorila kako ne pije alkohol jer još uvijek doji. 

Foto: Instagram

Pamela često objavljuje obiteljske trenutke s obožavateljima i ne skriva ni neke teške životne trenutke. Pjevačica uživa u majčinstvu i voli pokazati da joj je obitelj uvijek na prvom mjestu.

U zadnje vrijeme najviše je bila zaokupljena uređenjem interijera. 

"Od prve ideje, do crtanja na papiru, kupovanja materijala i izrade... Prva tri koraka sama, a zadnji korak moji stolari koji su radili svaki centimetar stana. Uživamo", napisala je Pamela i objavila fotografiju nove kuhinje. Sobu svoje kćeri Marije uredila je u nježnim ružičastim tonovima, dok u sobi trogodišnjeg sina Antuna ima više plave boje i pažnju krade zanimljiva zidna tapeta te klavir koji daje naslutiti kako bi Antun jednog dana mogao krenuti stopama svoje mame.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 – Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar B.Geserit
B.Geserit
13:51 23.06.2021.

Auuuu, kćeri rozo, sinu plavo 😲 Sad ćeš čut "svog boga" zbog "rodnih steteotipa". Kakva si "nazadna" još ćeš sinu dat autić da se igra, a kćeri lutku!!! 🤨 Potkopavaš same temelje feminizma, lgbtizma i ostalih naprednih izama. Da smo u americi sad bi dobila cancel.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije