Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjesto medenog mjeseca

Princeza Meghan zablistala u prvom javnom nastupu nakon kraljevskog vjenčanja

Meghan Markle
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
1/3
22.05.2018.
u 19:54

Povod za druženje pronašli su u vrtnoj zabavi kraljevske obitelji koja početak svečanosti povodom 70. rođendana princa Charlesa koji slavi 14. studenog

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle pojavili su se u javnosti prvi put kao bračni par nakon subotnjeg vjenčanja koje se održalo u Windsoru. 

Povod za druženje pronašli su u vrtnoj zabavi kraljevske obitelji koja početak svečanosti povodom 70. rođendana princa Charlesa koji slavi 14. studenog. 

Očekivano, 'show' je ukrala Meghan koja je obukla prljavobijelu haljinu brenda Goat koja košta oko pet tisuća kuna uz koju je kombinirala odgovarajući šešir u istim tonovima. 

Meghan Markle
1/7

Ovo okupljanje kraljevske obitelji dogodilo se na godišnjicu terorističkih napada u Manchesteru na koncertu pjevačice Ariane Grande pa se cijela obitelj sjetila žrtava i njihovih obitelji. 

Komentara 14

AL
Altea
23:01 22.05.2018.

Pa dajte više odj.... sa njima,kaj je previše previse je!!

GE
generaly
21:07 22.05.2018.

Ona nije princeza, kao prvo. Kao drugo, ona nema s čime ukrasti show.

DU
Deleted user
21:32 22.05.2018.

opet, ahahaaa, ko je urednik ovog vecernjeg, britanski ambassador.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije