Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medeni mjesec

Pogledajte superluksuzni šator u kojem će provesti prve bračne dane

Meghan Markle
Foto: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL
1/9
22.05.2018.
u 08:22

U glamuroznom će im kampu biti osigurane baš sve potrebe, a nagađa se da idu u kamp Hoanib Valley Camp okružen planinama, pješčanim dinama i pustinjom

Harry i Meghan danas će biti na proslavi 70. rođendana princa Charlesa, koja će se održati u vrtu Buckinghamske palače.

Bit će to prvo pojavljivanje bračnog para nakon vjenčanja. Meghan je dobila blagoslov Buckinghamske palače da svoj položaj koristi za borbu za svoje vrijednosti, među ostalim, i za feminizam. Uskoro se očekuje da se Meghan oglasi u vezi s humanitarnim ustanovama i kampanjama koje će održavati, a smatra se da će se oglasiti kada se vrati s medenog mjeseca koji su mladenci malo odgodili.

Vojvotkinja, koja je prekršila tradiciju održavši govor na svadbi, surađivala je s brojnim udrugama uključujući UN Women i World Vision. Nastavit će raditi u sklopu Royal Foundation uz svog supruga Harryja, princa Williama i vojvotkinju Kate Middleton. Kensingtonska palača još uvijek nije obavijestila javnost o tome koje su odredište odabrali za svoj medeni mjesec, ali započela su nagađanja. Harry i Meghan vjerojatno će otići u Namibiju, poznatu po prirodi i divljim životinjama.

 

 

 

 

 

 

 

Afrika je idealan izbor za par koji je boravio u Bocvani na početku svoje veze. Engleski The Sun navodi kako će par odsjesti u kampu “Hoanib Valley Camp”, koji opisuju kao predivno mjesto okruženo planinama, dinama i pustinjom.

Riječ je o kampu koji je ujedno jedina svjetska organizacija za očuvanje žirafa u Africi. Riječ je o “glampingu” – novom trendu glamuroznog kampiranja.

Meghan Markle
1/16

Komentara 5

DU
Deleted user
09:06 22.05.2018.

Stvarno ste dosadni sa ovim silnim člancima o avanturama samoproglašene kraljevske obitelj. Koja je poruka ovog clanka? Da im se divimo?

DO
doktorica
09:33 22.05.2018.

sve na teret građana,pa i kod nas nisu ništa bolji uhljebi ,ovi u V.Britaniji barem zarađuju na turističkoj promidžbisvoje kraljevske obitelji,a naši trutovi ni to.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
08:45 22.05.2018.

Jeste li vi u večernjem normalni? Opet naslovnicam, oept ovi likovi.....,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije