Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka se potomak

Princeza Charlene od Monaca depresivna jer ne može zatrudnjeti

princeza charlene
pixsell
05.05.2012.
u 12:52

Kad Albertu rodi nasljednika moći će se razvesti. To je bio uvjet pod kojim je pristala na brak s princom od kojeg je pokušavala pobjeći čak tri puta.

Nikad kraja mukama lijepe 33-godišnje princeze Charlene od Monaca. Njene suze na vjenčanju s princom Albertom od kojeg je tri puta pokušala pobjeći nisu bile suze radosnice. Kad se činilo da je sreća konačno zavladala drevnom kneževinom strani mediji iskopali su nove detalje iz nimalo skladnog bračnog života Cahrlene i Alberta.

Naime, princeza od Monaka pala je u depresiju jer ne može ostati trudna. Silno želi Albertu podariti nasljednika. Uvjet pod kojim je pristala na vjenčanje bio je da će dobiti razvod onda kad princu rodi nasljednika.

- Charlene u javnosti nosi veliki osmijeh na licu, no između zidova palače pod velikim je pritiskom, tužna je i frustrirana. Ne može nikako zatrudnjeti, njena trudnoća na dvoru postala je tabu tema, tvrdi izvor blizak obitelji.

Princ Alber već ima troje izvanbračne djece. Kad je doznala za brojne Alberove nevjere Charlene je pokušala pobjeći iz Monaca, no zaruke nije uspjela poništiti, kao ni odgoditi vjenčanje. Pristala se udati pod uvjetom da će dobiti rastavu kad rodi. Sloboda joj se sad, kad ne može ostati trudna, čini nedostižna.

Komentara 2

BA
Batman9
13:26 05.05.2012.

Samo joj fali burka pa ima isti status kao zene u Afganistanu... Izuzece palace koje tamo nemaju!

C5
c523h231
13:15 05.05.2012.

aaaa...koji joj je broj telefona?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije