Vremešni zavodnik

Princ Harry opomenuo Ronnieja Wooda da mu ne dira curu

princ Harry
05.07.2013.
u 13:43

Budući da je Ronnie Wood jako omiljen među mladim ženama, ne čudi da se mnogi mladići boje kad se približi njihovim ljepšim polovicama.

Budući da je Ronnie Wood jako omiljen među mladim ženama, ne čudi da se mnogi mladići boje kad se približi njihovim ljepšim polovicama. Tako je nedavno i princ Harry reagirao kada je upoznao svoju djevojku Cressidu s vremešnim rokerom na Glastonburyju, piše magazin Hello, ali i svi ostali britanski mediji.

– Bilo mu je drago što smo se vidjeli pa me upoznao s Cressidom koja je bila u njegovu društvu. Kad sam joj pružio ruku, uputio mi je upozorenje. Bio je jako smiješan, ispričao je Wood. Inače, roker je nedavno uplovio u bračnu luku sa 31 godinu mlađom Sally Humphreys.

>>Princ Harry i Kate Moss žestoko partijali na Glastonburyju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije