Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Princ Harry odao je počast Diani onako kako to njegov brat nikada nije učinio

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
07.05.2019.
u 09:11

U objavi o rođenju svog sina princ je među članovima obitelji istaknuo i obitelj svoje pokojne mame Diane, a njegov brat to nikada nije napravio u objavama o rođenju svoje djece.

Iako je htjela roditi kod kuće, Meghan Markle svog je sina, čije ime javnost još ne zna, rodila u privatnoj bolnici Portland u Londonu.

Ondje je stigla u nedjelju kasno navečer kad su joj počeli trudovi i u rodilište je došla uz velike mjere osiguranja, a da je odabrala tu bolnicu, navodno nije znao nitko osim nje i princa Harryja.

U ponedjeljak poslijepodne par je putem Instagrama objavio kako su postali roditelji sina, a nedugo nakon toga princ Harry izišao je pred medije i iznio detalje o rođenju sina.

Harry i Meghan prekinuli su dugogodišnju tradiciju izlaska s bebom pred javnost samo nekoliko sati nakon rođenja, a u objavi o rođenju sina odali su počast Harryjevoj mami Diani onako kako to njegov brat princ William nikada nije učinio.

U objavi koja je stigla iz Buckinghamske palače u kojoj se javnost obavještava kako je na svijet stigao sin vojvode i vojvotkinje od Sussexa među sretnim članovima obitelji navode se i članovi Dianine obitelji.

U objavi su tako spomenute i Harryjeve tete i ujak, a njegov brat princ William nikada ih nije  isticao u objavama o rođenju svoje troje djece. 

Pogledajte kako se u Velikoj Britaniji slavilo rođenje sina Meghan Markle i princa Harryja

Ključne riječi

Komentara 13

SA
Sasa12
13:24 07.05.2019.

Ej ovako dobio sam sina prije 4 dana zasto to niste stavili na naslovnicu,sta mi u hrvatskoj imamo od toga kaj su oni dobili dijete,

SA
SI aka SI
15:50 07.05.2019.

joooj <3 čestitam, jel malecki tamnoput?

YS
ysi75108
21:37 07.05.2019.

Ovo je najbolji posao koji Google sada plaća. Dobio sam prvi mjesec od 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam odnio kući najmanje 7645 do 9264 eura tjedno. -------->>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije