Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOPEČENI RODITELJI

Ljubavna priča Harryja i Meghan od početka je imala podršku javnosti

Meghan Markle
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
06.05.2019.
u 21:22

Meghan je morala promijeniti vjeru (krstila se u engleskoj crkvi), ugasiti sve svoje profile na društvenim mrežama, ostaviti se glume i u kratkom periodu svladati kraljevski protokol koji ima tisuće pravila, što pisanih, što nepisanih.

Ljubavna priča britanskog princa i američke glumice počela je spojem na slijepo. 

- Da, bio je to definitivno spoj na slijepo. Spojila nas je zajednička prijateljica. Znate, ja sam iz SAD-a, u kojem ljudi ne odrastaju s jednakim razumijevanjem pojma kraljevske obitelji kao možda u Velikoj Britaniji. Nisam znala mnogo o njemu, a jedini uvjet koji sam rekla prijateljici bio je taj da mora biti drag i pristojan jer u suprotnom ne vidim poantu tog izlaska - ispričala je Meghan u svom prvom službenom intervju koji je dala za BBC nakon što su ona i Harry 27. studenog 2017. godine službeno objavili da su zaručeni.

Meghan je tada kazala i kako ju je princ zaprosio dok mu je spremala večeru i da je jedva čekala da mu odgovori potvrdno. Nekoliko mjeseci viđali su se u tajnosti i princ je u tajnosti odlazio u Kanadu gdje je Meghan snimala seriju "Face". Ne samo zbog toga što je već bila poznata glumica Meghan je od početka njihove veze bila na meti medija. 

Meghan Markle, pravim imenom Rachel Meghan Markle, prije svega je Amerikanka, pučanka, bavi se glumačkim poslom, iza sebe ima propali brak, afroameričkog je podrijetla (po majci) i odgojena je u katoličkoj vjeri. Zbog svih tih navedenih “zapreka” nitko nije vjerovao da će kraljica Elizabeta II. dati svoj blagoslov ovom braku. No nije sve to baš proteklo glatko. Meghan je morala promijeniti vjeru (krstila se u engleskoj crkvi), ugasiti sve svoje profile na društvenim mrežama, ostaviti se glume i u kratkom periodu svladati kraljevski protokol koji ima tisuće pravila, što pisanih, što nepisanih.Ono što je njoj i princu svakako išlo u prilog velika je podrška javnosti koja se oduševila pravom ljubavlju umjesto još jednim nesretnim, među plemićkim obiteljima dogovorenim brakom. 

 Par se vjenčao 19. svibnja prošle godine, a vjenčanju su prethodile drame i skandali koje su izazvali članovi Meghanine obitelji. Njen otac Thomas prije vjenčanja je pristao na paparazzo fotke na kojima glumi da se priprema za odlazak u London, kupuje odijelo, knjige o Velikoj Britaniji...

Nedugo nakon toga imao je infarkt i nije mogao doći na kćerino vjenčanje, pa je Meghan do oltara odveo Harryjev tata princ Charles. Ni nakon vjenčanja novopečeni bračni par nisu zaobišli skandali, pa su mediji u Engleskoj dugo vremena pisali kako je Meghan uzrok loših odnosa između princa Williama i Harryja koji su uvijek bili nerazdvojni. Zbog te svađe Meghan i Harry su se i preselili u Frogmore Cottage u Windsoru jer se braća više nisu dobro slagala. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mare0801
11:00 08.05.2019.

Zaintrigirala me ta Megan, koja je već kao dijete došla na naslovnice, nešto kao , žalila se Obami na neku seksističku reklamu. Kada je netko toliko ambiciozan, nema tu spontanosti. Očito je dobro procijenila da je osrednja glumica, i da dalje od tinejđerskih serija ne može. Ova hodajuća reklama američke "političke korektnosti" jako dobro zna što hoće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije