Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele popraviti stvari

Princ Harry i Meghan ovom gestom su pružili ruku mira princu Williamu i Kate Middleton

Foto: PA/Pixsell
1/7
30.04.2021.
u 22:30

Odnosi dvojice braće su narušeni zadnjih godinu dana otkako su Harry i Meghan odstupili od svojih kraljevskih dužnosti i preselili u Ameriku.

Pomirenje prinčeva Harryja i Williama sve je izvjesnije i tome u prilog ide i novi korak kojeg su Harry i Meghan napravili. Povodom desete godišnjice braka princa Williama i njegove supruge Kate Middleton princ Harry i Meghan osobno su im čestitali godišnjicu, potvrdio je to glasnogovornik vojvode i vojvotkinje od Sussexa koji sada žive u Kaliforniji. Glasnogovornik Sussexa nije htio otkriti sadržaj čestitke niti je govorio o tome je li čestitka bila upućena pismenim putem ili su braća i njihove supruge razgovarali telefonski.

Britanski mediji i njihovi stručnjaci za kraljevsku obitelj vide u ovoj gesti ruku pomirenja koju su Meghan i Harry odlučili pružiti Williamu i Kate s kojima nisu razgovarali godinu dana otkako su napustili svoje kraljevske dužnosti i sa sinom Archiejem preselili u Ameriku. Prije desetak dana Harry je boravio u Londonu gdje je došao na pogreb djeda princa Philipa i tada je snimljen kako nakon pogreba razgovara s bratom Williamom i njegovom suprugom. Odnosi dvojice braće postali su narušeni kada je Harry odlučio povući se sa svojih dužnosti jer on i njegova supruga nisu mogli izdržati pod tolikim pritiskom javnosti i medija, a kasnije se u nedavnom intervju, koji su dali Oprah Winfrey ,doznalo da im se nije sviđao ni stav i rasističke izjave određenih članova kraljevske obitelji. 

Duncan Larcombe, autor knjige "Prince Harry: The Inside Story" tvrdi kako je princu sada žao zbog tog intervjua i neugodno mu je, a na intervju je pristao samo zato što je bio ljut zbog odnosa kraljevske obitelji prema njegovoj supruzi. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije