Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJI DAN 'SLOBODE'

Prije vjenčanja slavilo se u Beogradu, Istri i Londonu

Foto: Privatni album
1/5
08.06.2018.
u 07:00

Marko Tolja s 11 prijatelja otputovao je u Beograd, Helena Šopar djevojačku je slavila s dvije prijateljice, a Lea Mijatović uz bazen

Pjevačica Lea Mijatović uskoro će stati pred oltar s dugogodišnjim dečkom Andrejem Šepčićem, a prije toga, njezine prijateljice priredile su joj nezaboravan tulum u Istri. Za cijelu organizaciju bila je zadužena Leina buduća kuma, voditeljica “Exkluziva” Ana Radišić. Veselo društvo prošli se vikend okupilo u vili u istarskom mjestu Rapavelu, a trinaest djevojaka provodilo se u kupaćim kostimima brčkajući se u bazenu i pijući koktele. Cure su organizirale i premijerno gledanje spota za Leinu novu pjesmu “Sanjam te”.

– Bio je to vrlo emotivan, veseo i rasplesan vikend, a detalje ću ipak zadržati za sebe jer sve što se dogodi na djevojačkoj, ostaje na djevojačkoj – kazala je Lea.

I naša poznata manekenka s inozemnom karijerom te modna dizajnerica Helena Šopar uskoro će pred oltar s dečkom Vjekoslavom Zadrom s kojim je četiri godine u vezi i zbog kojeg se preselila u London. Upravo u britanskoj metropoli održala se Helenina intimna djevojačka večer koju je proslavila s dvije prijateljice. S krunom na glavi na kojoj je pisalo “mladenka” i u žutoj haljinici, Helena je blistala. Emotivne trenutke podijelila je na Instagramu, a sa svojim prijateljicama, kako kaže, dijeli sve već 17 godina. Talentirani Riječanin Marko Tolja prošli se vikend s prijateljima za svoju momačku večer zabavljao u Beogradu. Uskoro će stati pred oltar s djevojkom Anom Ivančević. Posljednje samačke dane Marko je odlučio proslaviti s 11 prijatelja u toj prijestolnici zabave. Iako je vrlo tajanstven na društvenim

mrežama, njegov najbolji prijatelj, voditelj Ivan Vukušić, otkrio je da momačka večer prolazi i više nego zabavno.

“Možda se i vratimo kući”, napisao je Vukušić uz fotografiju s ekipom. Vesela ekipa u Beograd je otputovala vlakom, nakon čega su posjetili poznati restoran u glavnom gradu Srbije i kavanu gdje su ih zabavljali svirači. Društvo se našalilo s pjevačem pa su mu konobari na podlozi s pićem napisali “Game over” odnosno “Kraj igre”.

1/6

Komentara 25

JA
Jahutockakom
08:38 08.06.2018.

Nista bez Beograda, da malo djuskamo kod komsija

Avatar anti_komunist
anti_komunist
09:09 08.06.2018.

a tko su svi ti likovi......???

ŠO
Šokac1
10:31 08.06.2018.

Istra nije grad; Istra je hrvatska županija (za razliku od Londona i ovog drugog). Ako već pišete o glupostima, točno ih naslovite. Barem to možete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije