Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima najljepša

Prije 40 godina snimila je nezaboravne intimne scene, a i danas naša glumica mami uzdahe fotkama

Foto: Instagram Asos
1/11
28.05.2023.
u 09:00

Vejnović danas ima 61. godinu, a prvu ulogu je ostvarila u filmu 'Prijeki sud' 1978. godine. Mnogi su je zapazili u filmu 'Varljivo ljeto 68' za koji je snimila nezaboravne intimne scene.

Hrvatska glumica Sanja Vejnović uspjela je izgraditi uspješnu karijeru na sceni koja traje već 45 godina, a nije se proslavila samo u domovini već je tražena i u inozemstvu. Vejnović danas ima 61. godinu, a prvu ulogu je ostvarila u filmu 'Prijeki sud' 1978. godine. Mnogi su je zapazili u filmu 'Varljivo ljeto 68' za koji je snimila nezaboravne intimne scene. Iste 1984. godine snimala je i film 'O pokojniku sve najljepše', a na tom setu poznala je sada već bivšeg supruga Gorana Mećavu. S njim je dobila sina i kćer. 

Osim u filmovima, Sanja je uvijek imala zapažene uloge i u domaćim sapunicama. Samo neke od njih su "Larin izbor", "Kud puklo da puklo",  "Čista ljubav", ali i "Zabranjena ljubav". Osim glume, posljednjih se godina posvetila i kuhanju, a zbog velike ljubavi i talenta odlučila je objaviti i kuharicu pod nazivom 'Iz moje kuhinje, s ljubavlju'. 
 Za čitatelje odabrala svoja najbolja slana i slatka jela, a prvi dojmovi i čitatelja i njezinih prijatelja koji su isprobali Sanjine recepte bili su odlični. 

VEZANI ČLANCI:

 

– Povratne informacije su odlične, a moji prijatelji već od prije kuhaju po mojim receptima – kazala nam je glumica i pitamo ju kako je tekao cijeli proces stvaranja ove kuharice, je li se tijekom pripreme dogodilo da neko od jela nije uspjelo iz prve te što je bilo najteže tijekom rada na kuharici? – Nije se dogodilo da mi neke jelo ne uspije jer sam sva jela koja su uvrštena u kuharicu prije pripremala više puta pa sam ih tako usavršavala i popravljala. Najteže je bilo osmisliti kako jela prezentirati da na fotografijama izgledaju tako da ih čitatelj poželi napraviti –  izjavila je Sanja. 
Za fotografije u kuharici zaslužan je Goran Mećava, po profesiji filmski snimatelj, njen bivši suprug s kojim je ostala u odličnim odnosima. 

– Moji ukućani vole većinu jela koja se nalaze u kuharici, ali najviše ponavljam jela od tjestenine, rižota, puretinu s jabukama i kruškama, sve juhe i, naravno, kolače, zavisno od godišnjih doba, ljeti su to kolači s voćem, a zimi pite, torte i dizana tijesta. Kad pozivam goste na ručak i večeru, trudim se da im kuham nešto što još nisu jeli – priznala je Sanja. 
Osim po delicijama, glumica je poznata i po odličnom izgledu, a poznato je da se nije podvrgavala nikakvim estetskim korekcijama. 
osim zdravom prehranom Sanja svoju figuru održava i vježbanjem, a u centru Zagreba najčešće ju možete vidjeti na biciklu. U razgovoru koji smo s glumicom vodili jednom prilikom otkrila nam je što su joj godine donijele osim zrelosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

 

- U mladosti izgrađujemo svoj identitet kroz vlastita iskustva. Učimo kako se nositi sa svojim djelima, greškama i postupcima. Radimo razne odabire koji nose svoje posljedice. Zrela osoba je ona koja je intelektualno, socijalno, emotivno i moralno osviještena. Ona koja se prilagođava različitim životnim promjenama i prihvaća odgovornost prema sebi, obitelji , poslu kojim se bavi i zajednici u kojoj živi. Sve to se događa postepeno i tek kad pronađemo unutrašnji mir možemo biti u ravnoteži i donositi dobre odluke. To se zove zrelost i ona naravno, ima veze s godinama iskustva. Netko sve ovo postigne u ranijoj životnoj dobi a netko kasnije a netko na žalost nikada. Upravo zbog životnog iskustva danas živim svjesnije, manje se bojim nepoznatog, lakše se hvatam u koštac sa svim vrstama problema i nastojim ih uvijek riješiti. Svatko razdoblje životnog razvoja ima svoje čari i za sebe je neponovljivo i lijepo. Dok si mlad puno si više bezbrižan i vrijeme ti sporije teče, ali su svi događaji i nova iskustva, teži i dramatičniji za razliku od zrele dobi. - rekla je Vejnović.

VIDEO Lovkinja Morana Zibar odgovarala na 'teška' pitanja Nevena Ciganovića, pogledajte kako je prošlo njezino znanje

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
18:50 28.05.2023.

Dakle žena za godine odlično izgleda

Avatar rubinet
rubinet
17:44 28.05.2023.

Miljenica predratnih vlastodržaca, a nije joj loše ni danas.

MM
Mr.M
14:49 28.05.2023.

Ova gospođa misli da mi imamo upitnu inteligenciju... Teški kompleksi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije