Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katarina Mamić

Nova Miss Hrvatske voli djecu, ali na jedno pitanje nam ipak nije odgovorila

Foto: Instagram/Boris Mataković
1/8
01.09.2019.
u 17:00

Nova Miss Hrvatske je Katarina Mamić, 22-godišnja studentica novinarstva koja će 14. prosinca u Londonu predstavljati Hrvatsku na izboru za Miss Svijeta.

U subotu navečer na otoku Lošinju održao se izbor za Miss Hrvatske na kojem se 14 ljepotica natjecalo za prestižnu titulu. Prvi je put to da se izbor ljepote održao na nekom od hrvatskih otoka, a Nova Miss Hrvatske je Katarina Mamić, 22-godišnja studentica novinarstva koja će 14. prosinca u Londonu predstavljati Hrvatsku na izboru za Miss Svijeta.

Prva pratilja joj je Maria Rogić iz Zagreba, a lentu drugu pratilje ponijela je Iva Mijolović iz Zadarske županije. Titulu Miss fotogeničnosti, prema izboru čitaltelja portala žena.hr, odnijela je Tea Pavičić iz Slavonskog Broda. Program dodjele vodila je Uršula Tolj, a za zabavu su se pobrinuli Antonija Dora Pleško i Damir Kedžo.

Obožava djecu

Katarina Mamić je predstavnica Ličko-senjske županije, visoka je 180 cm te je 28. hrvatska ljepotica koju Hrvatska šalje na svjetski izbor ljepota, a dan nakon pobjede otkrila nam je je li ju pobjeda iznenadila.

- Jako sam sretna i nadala sam se pobjedi premda u nekim trenucima nisam bila baš sigurna jer je konkurencija bila velika - priznaje nam buduća novinarka koja dodaje da jako voli svoj studij i ne namjerava zapostaviti svoju struku. Katarini je krunu predala bivša prošlogodišnja Miss, Ivana Mudnić-Dujmina. Nova missica u slobodno se vrijeme bavi modelingom, a da joj se posreći na lotu, zgoditak bi uložila u obrazovanje, kuću i kupnju automobila. Na naš upit što joj najviše može izmamiti osmijeh na lice odgovara: djeca.

- Oduševljava me njihova radoznalost - kaže nam Katarina dodajući kako su joj na pobjedi prvi čestitali brat i mama koji su je i pratili u Mali Lošinj. Međutim, na pitanje kakvih je dojmova o pobjedi njezin dečko, ostala je tajnovita i nije nam odgovorila.

Sama se prijavila

Kako bi se dobro pripremila za Izbor Miss Svijeta, u Velikoj Britaniji će provesti punih mjesec dana. - Pratila sam prijašnje Izbore za Miss, ali nisam baš bila poptuno upućena u sve detalje. Kada sam se prijavila, onda sam krenula istraživati - opisuje nam 22-godišnjakinja koja se samoinicijativno prijavila na izbor za Miss i ističe da je otpočetka imala veliku podršku obitelji. Pobjeda na ovom natjecanju donijela joj je mnogobrojne vrijedne nagrade, od stipendije na jednom zagrebačkom veleučilištu i još jednom učilištu do jednogodišnjeg korištenja automobila te velikodušne poklone partnera događanja. Iz organizacije tvrde kako će većinu odjeće koju nosi nakon povratka moći zadržati.

Podsjetimo, osim Katarine iz Ličko-senjske županije za titulu missice se natjecala i Glorija Mudrovčić, studentica diplomacije i međunarodnih odnosa te aktivna članica društva za Ujedinjene narode rodom iz Otočca. Prva pratilja Maria Rogić dolazi iz Zagreba te voli crtanje i atletiku, baš kao i druga pratilja Iva Mijolović koja dolazi iz Poličnika, nedaleko od Zadra. Po struci je hotelijersko-turistička tehničarka, a svoj idealni ljetni odmor zamišlja uz rafting i spavanje u šatoru.

Miss fotogeničnosti Tea Pavičić po struci je ekološki tehničar, svira klavir i pjeva te uči francuski jezik. Najmlađa natjecateljica ovogodišnjeg izbora bila 17-godišnja Sara Siladji, Miss Zagrebačke županije.

Komentara 12

MI
mica1111
17:29 01.09.2019.

Kuku lele.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
17:23 01.09.2019.

A gde su komentari??? Bolje da i ja šutim jer bum opet v rešt!

DR
Drmiha
17:30 01.09.2019.

jeli ovo nekakva šala ili nam je ovo stvarno nova miss?!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije