Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMY - CURA IZA IMENA

Priča o Amy Winehouse od danas u CineStar kinima

Amy Winehouse
Foto: PR FOTO
1/7
30.09.2015.
u 16:00

Dugoiščekivani dokumentarni film "Amy", o jednoj od najkarizmatičnijih glazbenica 21. stoljeća Amy Winehouse, od DANAS možete pogledati u CineStar kinima. Posjetitelje na današnjim CineFAN projekcijama u 20 sati darujemo limited edition autogram kartama. Izdvajamo veliki interes za filmom u Splitu gdje ga CineStar kina ekskluzivno prikazuju od danas do 7.listopada.

Da se radi o filmu koji se nikako ne bi trebao propustiti dokazuje i publika koja ga je već proglasila najboljim recentnim britanskim dokumentarcem.

Redatelj filma Asif Kapadia koristio se izvornim arhivskim snimkama kako bi priču tragično preminule pjevačice ispričao njenim riječima.

Kapadia: „Ovo je film oAmy i njenom stvaranju. Ljudi nisu svjesni koliko su važni i intimni bili njeni stihovi. Ovo je film o osobi koja je htjela biti voljena. Osobi kojoj je ljubav trebala, a nije ju uvijek primala, a često oni kojima je bilo stalo nisu mogli doprijeti do nje. Ona je bila kompleksna i inteligentna osoba. AMY je film o ljubavi.“

Njeni stihovi vrlo su osobne naravi i mnogi smatraju da su joj bili svojevrsna katarza i terapija. Redatelj se slaže: „Kada shvatite njen život i pročitate stihove, uvidjet ćete da su intimniji no što ste mislili.“

AMY u CineStaru možete pogledati već od danas, u distribuciji Blitz film i video, a ulaznice možete kupiti na blagajnama kina te online (putem smartphone aplikacije i na web stranici www.blitz-cinestar.hr).

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije