Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko srce

Emotivna poruka Nede Ukraden: Eh, da sam samo tebe slušala...

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/4
29.08.2017.
u 12:42

Neda Ukraden na Instagramu je objavila fotografiju pokojnog tate Dušana i posvetila mu je stihove svoje pjesme "Eh, da sam tebe slušala"

Emotivnom porukom pjevačica Neda Ukraden obilježila je rođendan svog pokojnog oca Dušana. Uz fotografiju svog tate pjevačica je napisala dio stihova pjesme koju izvodi "Eh, da sam tebe slušala".

"Eh, da sam tebe slušala ćale, sad bi te pjesme meni u svatove zvale, ne bi srce umrlo pre nego ja – Eh da sam samo tebe slušala."
Dule, zmaj, ljudina i veliko srce – moj ćale, danas bi imao 90 godina. Znam da si s nama, kao i mi s tobom!"
napisala je Neda.

 

 

 

Pjevačica često ističe kako je upravo njen tata zaslužan što ima diplomu jer je uvijek isticao kako je obrazovanje važno. Često su se znali i posvađati, jer su, kako kaže, bili sličnog karaktera, a njeni obožavatelji primijetili su da i fizički jako nalikuje na tatu. 

 

Komentara 28

SO
SoloHan
12:53 29.08.2017.

Vrhunac novinarstva, britko, istraživački beskompromisno, namjenjeno biranoj publici

ON
olga novak
12:46 29.08.2017.

koga briga

Avatar tituš
tituš
13:22 29.08.2017.

Ova četnikuša iz Glavine Donje također je u funkciji "svi smo jednaki" .. čudno i srbi umiru ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije