Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stroga

Na kritike svekrve Ronaldova djevojka odgovorila ovom fotografijom

Foto: Instagram
1/4
04.09.2017.
u 11:13

Ronaldova mama Dolores prigovorila je njegovoj djevojci Georgini da se odijeva provokativno, a na trudna Georgina ne obazire se na kritike svekrve i fotka se u tangama pored bazena

Trudna djevojka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez odlučila je svima pokazati kako zavidnu figuru ima i u trudnoći i ležeći na trbuhu fotkala se u tangama pored bazena.

Obožavatelji su joj udijelili komplimente, a neki su primijetili da kopira Irinu Shayk, bivšu Ronaldovu djevojku, koja je i sama par dana prije Georgine objavila gotovo identičnu fotografiju na Instagramu.

 

 

 

G o o d v i b e s ☯️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 

Ipak, mnogi smatraju kako je ovom fotografijom Georgina htjela razljutiti buduću svekrvu Dolores. Naime, prije nekoliko dana Dolores je javno rekla kako bi Georgina trebala pripaziti što odijeva i da se buduća majka ne bi smjela odijevati tako provokativno. Georgina joj je ovom fotkom očito poručila kako i ne mari za mišljenje buduće svekrve. 

Komentara 3

MA
marli
11:21 04.09.2017.

Kojoj svekrvi bi odgovaralo da joj se snaha pokazuje polugola sa upadnutim tangama u stražnjicu cijelom svijetu ?! Još k tome čeka bebu ?! Wtf ???

Avatar Joshua27
Joshua27
13:57 04.09.2017.

Moderna snaha

Avatar Joshua27
Joshua27
13:57 04.09.2017.

Moderna snaga. Zanima me samk Ronaldov komentar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije