Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBIMAC ŽENA

Prepoznajete li ga? Ovako je prije deset godina izgledao zavodnik iz 'Ljubavi na selu'

Hakija Špago
Foto: Facebook
1/4
28.03.2020.
u 15:23

- Fotografija je snimljena u okolici Frankfurta, na jednoj benzinskoj postaji. Imam prijatelje po ciijelom svijetu, pogotovo u posljednjih 10, 11 godina koliko se bavim raftingom, pa sam mnogo putovao - kazao je Hakija

Hakija Špago, sudionik ovogodišnjeg izdanja RTL-ovog showa "Ljubav je na selu" vrlo je brzo nakon prvog pojavljivanja na televiziji stekao naziv Bosanski George Clooney.

Atraktivni Hakija je na svojoj farmi u Konjicu ugostio Marijanu Črlenec, Nikolinu Sajević i Ines Petrić, ne bi li među njima pronašao partnericu s kojom bi proveo život. No, na kraju je preko društvenih mreža upoznao 30-godišnju Zagrepčanku, s kojom je već u ozbiljnoj vezi, a nedavno se i zaručio.

 

Hakija je bio zgodan i prije desetak godina, a to se može vidjeti na fotografiji iz 2011., koju je objavio na Facebooku.

Hakija Špago
1/10

- Fotografija je snimljena u okolici Frankfurta, na jednoj benzinskoj postaji. Imam prijatelje po ciijelom svijetu, pogotovo u posljednjih 10, 11 godina koliko se bavim raftingom, pa sam mnogo putovao. Nije se dogodilo da netko dođe na rafting i ne ostavi svoj kontakt i onda otputujem k njima. Tako je i ova fotografija nastala u posjetu prijateljima - kazao je Hakija za RTL. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije