Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iscrpljena od svega

Seksi plesačici hakirali Instagram: 'Treba mi pomoć, ne spavam'

Foto: Instagram
1/5
01.04.2020.
u 16:25

Tina Walme, koju mnogi pamte po sudjelovanju u showu Ples sa zvijezdama, požalila se da joj je hakiran Instagram profil. Svoje pratitelje zamolila je za pomoć.

Atraktivnoj plesačici prvi travanj nije dobro započeo. Naime, Tina Walme shvatila je da joj je hakiran Instagram profil pa je svoje prijatelje zamolila za pomoć.

- Hakiran mi je Instagram!!! Nije prvi april i nije šala!Tko mi može pomoći?!HITNO! - zavapila je Tina.

Foto: Facebook/TS Auris

- Probala sam SVE! Hakirao mi je mail i time promijenio šifru i maknuo two factor i mobitel koji su bili povezani te otišao na Instagram i više ga nema. Imam tip mobitela kojim je bio ulogiran i imam njegov broj. Ne mogu ni poslati mail Instagramu jer za sve treba postojati URL od Instagrama koji u mom slučaju NE POSTOJI. Dakle probala sam se ulogirati i s mobitelom i s mailom bez passworda, ali se ne dogodi ništa jer Instagrama NEMA. Ako netko i dalje možda zna neki način, i dalje ne spavam, tu sam... - dodala je plesačica koja se u protekloj sezoni Plesa sa zvijezdama natjecala s novinarom Davorom Garićem.

Foto: Facebook/TS Auris

Brojni pratitelji odmah su joj pokušali pomoći raznim tutorialima, a koristan savjet uputila joj je i Ella Dvornik.
- Hej Tina, odi u grupu društveni mediji tamo ima dosta ljudi koji ti mogu pomoći. I Marina Mamić je bila hakirana pa joj je netko pomogao. Ima dosta naših agencija koji rade s Instagramom i Facebookom i koji imaju direktne veze tamo. Jesi li koristila google authenticator? - pitala ju je Dvornik.

Tina je inače omiljena plesačica brojnih zvijezdi, nedavno je nastupala sa Severinom na njezinoj turneji 'The Magic Tour', a na ovogodišnjoj Dori plesala je uz Indiru Levak.

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
12:47 02.04.2020.

Treba tebi nekaj drugo da zaspiš...

MA
mario100
21:42 01.04.2020.

Imam 38 radnika kojima ovaj mjesec trebam isplatiti plaću. Ovaj je još ok, ali sljedeći ne znam. Ali ovo me više uznemirilo nego bilo kaj ovih tjedana.

DE
deda1234
20:19 01.04.2020.

Ja mislio da je na respiratoru pa nestalo struje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije