Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK U PROŠLOST

Pionir Šprajc prisjetio se Jugoslavije: 'Svi su se nekad bojali našeg čvrstog stava'

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/4
01.04.2020.
u 18:25

- Virusi i potresi, svi su se nekad bojali našeg čvrstog stava, odlučnog pogleda i savršeno uz tijelo pripijenih ruku - napisao je Šprajc pokraj fotografije

RTL-ov urednik Zoran Šptrajc na Instagramu je objavio fotografiju iz djetinjstva kada se primao u pionire. Na slici pozira u poznatoj pionirskoj uniformi - bijeloj košulji, crvenoj marami i plavoj titovki. 

- Virusi i potresi, svi su se nekad bojali našeg čvrstog stava, odlučnog pogleda i savršeno uz tijelo pripijenih ruku - napisao je Šprajc pokraj fotografije i dobio gotovo 5000 lajkova,a  prijatelji su se i sami prisjetili svoje prisege. 

Ključne riječi

Komentara 26

PA
Pahor
18:44 01.04.2020.

Nije on daleko odmakao od tog vremena

Avatar Evo zore, evo kroasana
Evo zore, evo kroasana
18:44 01.04.2020.

Vidi malog Jovanovića, isti mali Šprajc.

ZV
zvone02
19:19 01.04.2020.

vidite kako je komunizam unakazio ljudske umove. mali jovanović bez režima bi bio nitko. on je instaliran u medije da promovira ovakve boleštine. promovirati zločinačku tvorevinu u kojoj su se najbrutalnije kršila ljuska prava, gdje su postojali logori za mučenje i ubijanje protivnika režima, gdje je režim imao političke zatvorenike može samo bolesna osoba ili osoba koja je trajno oštećena ispiranjem mozga komunističkom ideologijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije