Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolovao od raka

Preminuo glumac kojeg dobro znamo po ulozi u 'Seinfeldu'

Richard Herd
Foto: Promo
1/4
27.05.2020.
u 11:07

Herd je bolovao od raka, a umro je okružen svojom obitelji, suprugom Patricijom Crowder Herd s kojom je u braku bio 40 godina, sinom, kćerkom i pokćerkom, kazao je glasnogovornik

Richard Herd, glumac koji je ostvario bogatu televizijsku i filmsku karijeru, a domaćim je gledateljima najpoznatiji po ulozi u "Seinfedu", preminuo je u 88. godini života, potvrdio je njegov predstavnik CNN-u.

Richard Herd
1/5

Herd je bolovao od raka, a umro je okružen svojom obitelji, suprugom Patricijom Crowder Herd s kojom je u braku bio 40 godina, sinom, kćerkom i pokćerkom, kazao je glasnogovornik. Herd je u "Seinfeldu" igrao u 11 epizoda gospodina Wilhelma, šefa Georgea Costanze. Osim toga mogli smo ga vidjeti i u serijama "Zvjezdane staze: Nova generacija", "Dr. Quinn, žena vrač", "Dallas", "Dinastija", "Buffy, ubojica vampira" te "M*A*S*H".

Posljednjih godina mogli smo ga vidjeti i u filmovima kao što su "Bježi! i Eastwoodovoj "Muli". 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije