Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije 11 godina

Voditeljica objavila fotku iz vremena kada ju je hrvatska javnost gledala u realityjima

Foto: Instagram
1/8
27.05.2020.
u 08:57

Naime, voditeljica je objavila fotku iz 2009. godine na kojoj izgleda pomalo drugačije.

Voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković Hrvatskoj je poznata još od emisije Red Carpet 2008. godine, a kasnije je sudjelovala i u nekim reality programima na Novoj TV, poput Farme 2011. godine.

1/7

Tog perioda života Hana se prisjetila danas na svom Instagram profilu pa je objavila fotku staru 11 godina.

Naime, voditeljica je objavila fotku iz 2009. godine na kojoj izgleda pomalo drugačije.

Foto: FIBA/Screenshot

U međuvremenu je ova voditeljica postala i jedna od najpoznatijih balkanskih influencerica. 

Podsjetimo, voditeljica i influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković često na društvenim mrežama piše što misli pa je tako ranije ovog svibnja podijelila da zna kako neki ljudi pišu protiv nje u Facebook grupama, a onda joj žele biti prijatelji. 

"Nikada neću razumjeti ljude koji su toliki beskičmenjaci pa na profilima ili u grupama sheraju kojekakve stvari o meni, a uživo mi ližu guzicu... Ja kada nekoga 'ne mirišem' onda to pokažem toj osobi tako što 'dignem' pozdrav i napravim se da je ne vidim", napisala je Hana tada.

Komentara 1

PU
Pukovnik
09:39 27.05.2020.

Alija, Alija ja sam tvoja balija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije