Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 59. godini

Preminuo bivši trgovac reptilima poznat iz dokumentarca 'Tiger King': Prije smrti se svađao sa suprugom

Foto: Youtube screenshot
1/4
23.11.2021.
u 11:05

Inače, Jeff Johnson se nakratko pojavio u četvrtoj epizodi prve sezone serije o Joeu Exoticu koji je trenutačno u zatvoru zbog toga što je planirao i naručio ubojstvo aktivistice Carole Baskin. Tamo je govorio o svojem prijateljstvu s njim koje je puknulo kada se  pojavio Jeff Lowe, Exoticov tada novi poslovni partner.

Bivši trgovac reptilima Jeff Johnson koji se pojavio u dokumentarnoj seriji Tiger King, koja je bila hit na streaming platformi Netflix tragično je preminuo u 59. godini. Jeff se, kako pišu strani mediji, prije smrti, svađao sa suprugom u njihovoj garaži. 

Njegova supruga, koja je kazala da se nije borio s mentalnim bolestima nazvala je hitnu, a kada su stigli bolničari bivši trgovac reptilima je još imao puls. Po dolasku u bolnicu proglašen je mrtvi. 

Inače, Johnson se nakratko pojavio u četvrtoj epizodi prve sezone serije o Joeu Exoticu koji je trenutačno u zatvoru zbog toga što je planirao i naručio ubojstvo aktivistice Carole Baskin. Tamo je govorio o svojem prijateljstvu s njim koje je puknulo kada se  pojavio Jeff Lowe, Exoticov tada novi poslovni partner. 

Podsjetimo, zvijezda Netflixovog dokumentarca "Tiger King", Joe Exotic objavio je da mu je dijagnosticiran agresivan oblik raka prostrate. Vijest je potvrdio u pismu koje je CNN-u dostavio njegov odvjetnik John M. Philips.

- Danas su me nazvali liječnici koji su mi rekli da mi je nakon biopsije prostate dijagnosticiran agresivan oblik raka, a još čekam i rezultate drugih testova. Trenutno ne želim ničije sažaljenje - naveo je Joe u pismu. Njegov odvjetnik je za strane medije također otkrio da je Joe podvrgnut liječenju zbog mnogobrojnih zdravstvenih problema, no u zatvoru je zdravstvena skrb drugačija pa mu je dostupno puno manje opcija. 

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'



 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije