Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu sretni izborom

Stanković najavio novog gosta i razljutio gledatelje: 'Greška. Čime su oni zaslužili ovoliku podršku?'

Foto: HRT screenshot
1/6
23.11.2021.
u 08:00

Voditelj Aleksandar Stanković u nedjelju će ugostiti Mostova zastupnika i gradonačelnika Sinja Miru Bulja, a neki gledatelji nisu sretni zbog toga.

Voditelj emisije Nedjeljom u 2 na svom je Facebooku, kao što to čini svaki tjedan, najavio novog gosta koji će ove nedjelje sjesti nasuprot njega. 

U nedjelju će tako u HTV-ovu studiju ugostiti gradonačelnika Sinja i Mostova zastupnika Miru Bulja. 

Stanković je na Facebooku objavio njegovu fotku na kojoj sinjski gradonačelnik pozira u borbenom stavu. Iako Stanković nije mnogo pisao u opisu, svi su pretpostavili da je razlog što ga je pozvao u goste njegovo sudjelovanje u velikom zagrebačkom prosvjedu protiv COVID potvrda koji je organiziran u subotu. 

"Miro Bulj u nedjelju", kratko je napisao Stanković, a odmah po objavi najave uslijedili su komentari gledatelja. 

"Ima on i ljepših slika ili će biti burno u studiju", "Legenda", "Super", pisali su zadovoljni Buljevi fanovi, no bilo je i onih koji nisu sretni izborom novog gosta. 

"Čime su mostovci zaslužili ovoliku podršku od vas", "Greška, big one… njegovo gostovanje nema veze sa slobodom govora", "Kerum 2", pisali su nezadovoljni gledatelji. 

VIDEO>>Denis Latin oduševio pratitelje fotografijom iz 1992. godine

Komentara 39

ZO
zokann
10:50 23.11.2021.

Upravo sam pročitao komentare na facebook-u na koji VL novinari referiraju. Afirmativnih komentara ima i više nego negativnih. Ovaj članak se odlično uklapa u agendu glavnih medija (a posebno VL), a to je demoniziranje neistomišljenika sa bezobzirnim lažima i manipulacijama. Ovakvo pristrano novinarstvo je sramotno i jadno. Odavno je vaša profesija izgubila respekt velikog djela ljudi, uključujući i mene, pa sada samo gledamo kako do kuda ste spremni ići ...očito ova jama nema kraja!

CH
che9
10:04 23.11.2021.

neka ovjeri svoj dolazak kod javnog bilježnika

DM
D'Mich
13:27 23.11.2021.

Nakon puno vremena konačno su se udostojili pustiti argumente i druge strane. Ne nisam antivakser. Ali svak ima pravo na mišljenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije