Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mira zeljković

Osvanula na Instagramu! Pogledajte kako izgleda majka Nives Celzijus

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
11.06.2019.
u 11:25

Ponosna majka Mira stala je uz plakat svoje kćeri i pozirala sama, a nakon toga Nives je s majkom snimila i selfie.

Nives Celzijus strastvena je ljubiteljica društvenih mreža. Trenutke iz svog privatnog života često dijeli s više od 300.000 pratitelja na Instagramu. I dok većina njih zna kako Nives izgleda u svim situacijama - od rada, odmora, treninga, sve do opuštanja prije spavanja, malo tko zna kako izgleda njezina majka.

Na radost brojnih obožavatelja Nives je najvažniju ženu svog života konačno pokazala javnosti. Majka Mira Zeljković osvanula je na njezinom Insta Storyju.

Foto: Instagram Asos

- Naravno da se i gospođa majka morala fotkati - našalila Nives tijekom zagrebačke šetnje s majkom. Ponosna majka Mira stala je uz plakat svoje kćeri i pozirala sama, a nakon toga Nives je s majkom snimila i selfie. Upravo joj je majka bila najveća podrška uz sina Leonea i kći Taishu tijekom proteklih mjeseci kada se spremala za show 'Ples sa zvijezdama' u kojem je nastupala s Mateom Cvenićem.

Foto: Instagram Asos

Ispali su u trećoj emisiji, a naporni treninzi rezultirali su novom linijom i gubitkom kilograma zbog čega je majka Mira bila nezadovoljna. - I tako, ugleda me majka napokon danas i sva šokirana kako sam 'propala'. Gledala ona na TV-u rasnu, pupastu ženu, a ono, kćerka joj dođe dva broja manja- našalila se Nives prije ispadanja iz 'Plesa sa zvijezdama'.

Prije toga Nives je odnijela pobjedu u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a tada je priznala da joj je uz obitelj velika podrška i bivši suprug Dino Drpić.

Pogledajte i tko su najveće hrvatske zavodnice.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

ZA
zagabria1
11:43 11.06.2019.

Mama je (bila) zgodnija od Nives, a vidim i od koga je grudi naslijedila

ST
Stručnjak
14:14 11.06.2019.

opet isti čanak, bio prije neki mjesec

Avatar Golum
Golum
14:54 11.06.2019.

Izgleda ko olinjali pas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije