Naslovnica Vijesti Crna kronika

Nives Celzijus svjedočila: Došao je na vrata i tražio Dinu, taman sam se otuširala

- Ne znam je li to bio Despotović, no taj muškarac mi je došao na vrata i rekao samo da je Dinin prijatelj. Nisam nikog očekivala, taman sam se bila otuširala i bila sam polugola. Nisam ga željela pustiti u kuću - svjedočila je megapopularna pjevačica
11. lipnja 2019. u 16:29 11 komentara 7727 prikaza
Zagreb: Nives Celzijus svjedočila na suđenju Danijelu Despotoviću
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/8

Popularna pjevačica Nives Celzijus svjedočila je danas na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu u slučaju kamatarenja svog bivšeg supruga, slavnog nogometaša Dine Drpića. Optuženi je konobar Danijel Despotović, koji je na početku suđenja rekao da nije kriv, pišu 24 sata.

mira zeljković Osvanula na Instagramu! Pogledajte kako izgleda majka Nives Celzijus

Drpić je policajcima ispričao da mu je Despotović 2012. ponudio pozajmicu od 5000 eura bez kamata nakon što je Drpić u kasinu izgubio sav novac. Drpić je prihvatio i rekao da će vratiti lovu za nekoliko dana, no nisu se čuli godinu dana. Despotović ga je nazvao 2013., rekao je da mu je dug zbog kamata narastao na 15.000 eura te, tvrdi Drpić, izvadio pištolj i prijetio da će ga propucati.

Zagreb: Nives Celzijus svjedočila na suđenju Danijelu Despotoviću
1 / 8
Zagreb: Nives Celzijus svjedočila na suđenju Danijelu Despotoviću

Nives Celzijus je rekla kako joj je optuženik poznat, ali da nije potpuno sigurna da je to taj muškarac koji je tražio Drpića na njezinoj adresi.

- Ne znam je li to bio Despotović, no taj muškarac mi je došao na vrata i rekao samo da je Dinin prijatelj. Nisam nikog očekivala, taman sam se bila otuširala i bila sam polugola. Nisam ga željela pustiti u kuću - svjedočila je megahit zvijezda pravog imena Nives Zeljković. Rekla je da joj nije prijetio, ali ju je posjet uznemirio.

srpski medij tvrdi Novi udarac za Severinu! Najveći klub u Crnoj Gori joj otkazao nastup. Evo zašto

- Bila sam zato uznemirena i bijesna jer sam odmah pomislili da se radi o nekom kamataru - ispričala je Nives, dodajući da je Drpić bio ljut kad mu je to rekla.

- Dino je imao problem s kockanjem i ja sam mu pomogla da se izvuče iz dugova. Jedno vrijeme je bio dobro no to je bio uzrok i naših bračnih problema - kazala je Nives sutkinji.

Despotović je pak ranije ispričao da ga je sam Drpić pitao može li mu posuditi 1000 eura te mu rekao da će mu vratiti sutra. Poslije ga je tražio još novca, a Despotović tvrdi da mu je te večeri posudio ukupno 5000 eura te da mu je Drpić obećao da će mu vratiti i više od toga.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka