Naslovnica Showbiz Estrada

Pratitelji protiv Danijele: 'Ovim lošim fotošopom šaljete krivu sliku sebe'

Poznata blogerica i žena Dine Dvornika ponosna je na svoju figuru koju svakodnevno održava napornim treninzima u teretani.
19. lipnja 2019. u 20:12 5 komentara 13851 prikaza
Danijela Dvornik
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/7

Danijela Dvornik svojom je fotografijom na društvenim mrežama dovela do rasprave o korištenju photoshopa da bi na slikama izgledala mršavije.

službena potvrda 7 godina mlađi! Naša pjevačica konačno pokazala dečka

Slika ove poznate blogerice u plavoj uskoj haljini izazvala je podijeljena mišljenja među njezinim pratiteljima.

"Mogu ja kad mi se hoće", napisala je Danijela uz fotografiju na kojoj je istaknula svoju figuru dobivenu napornim treniranjem i posebnom prehranom kojom se često voli pohvaliti na Instagramu ili svom blogu. No, neki od komentara upućuju na to da se Danijela poslužila trikovima photoshopa da bi izgledala mršavije, što su joj mnogi zamjerili.

Pivski trbuh NOVO ISTRAŽIVANJE Žene se izjasnile: Pivski trbuh privlačniji je od pločica

"Lako tako moći. I moja baba uz izvijene zidove je vrh vrhova. Nepotrebno", "Zar Vam ovo treba? Lijepa ste žena, ovim lošim fotošopom šaljete krivu sliku sebe, a i koja je poanta svega", "Ženi poput tebe ne trebaju aplikacije za doradu tijela. Trebaš biti ponosna na sebe i slaviti svoja prirodna postignuća koja su i sama po sebi velika. I dovoljno moćna", komentirali su neki.

 | Autor : Instagram Asos Foto: Instagram Asos

"Bravo, svaka čast! Odlično izgledate", "Super figura", "Oni koji vele da ste fotošopirana pojma nemaju što je to trud, muka i znoj teretane, oni su samo ljubomorno zlobni. A što Vas i briga za njih? Izgledate super bombastično i genijalno, super ste osoba i svaka čast", odgovaraju na negativne komentare Danijelini obožavatelji.

pravi romantik Danijela Dvornik prisjetila se Dine i ganula obožavatelje : 'Gdje su nestali takvi muškarci?'

Danijela se takvim komentarima ne zamara, što je pokazala i novom objavom nakon obavljenog treninga uz poruke #nemojsenervirat i #smijse.

SightRun
PAMETNIJE TRČANJE
Oduševljeni smo: Aplikacija koja spaja tehnologiju, trčanje i putovanja

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Grubi
  Grubi:

  malo Ella... malo mama.... pa Seveina... i tako ukrug.

 • Deleted user:

  Ma nije photoshop samo se okvir slike koji se nazire između ruke i struka malo izvinuo od pretjerane vlage u zraku . !!!!

 • sohnahoakasaa:

  Davno pročitana 'šund'knjižica'. Dok je Dino bio živ doalzile su i njih dve u paketu. Danas blablabla....