Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu zadovoljni

Pratitelji protiv Danijele: 'Ovim lošim fotošopom šaljete krivu sliku sebe'

Danijela Dvornik
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/7
19.06.2019.
u 20:12

Poznata blogerica i žena Dine Dvornika ponosna je na svoju figuru koju svakodnevno održava napornim treninzima u teretani.

Danijela Dvornik svojom je fotografijom na društvenim mrežama dovela do rasprave o korištenju photoshopa da bi na slikama izgledala mršavije.

Slika ove poznate blogerice u plavoj uskoj haljini izazvala je podijeljena mišljenja među njezinim pratiteljima.

"Mogu ja kad mi se hoće", napisala je Danijela uz fotografiju na kojoj je istaknula svoju figuru dobivenu napornim treniranjem i posebnom prehranom kojom se često voli pohvaliti na Instagramu ili svom blogu. No, neki od komentara upućuju na to da se Danijela poslužila trikovima photoshopa da bi izgledala mršavije, što su joj mnogi zamjerili.

"Lako tako moći. I moja baba uz izvijene zidove je vrh vrhova. Nepotrebno", "Zar Vam ovo treba? Lijepa ste žena, ovim lošim fotošopom šaljete krivu sliku sebe, a i koja je poanta svega", "Ženi poput tebe ne trebaju aplikacije za doradu tijela. Trebaš biti ponosna na sebe i slaviti svoja prirodna postignuća koja su i sama po sebi velika. I dovoljno moćna", komentirali su neki.

Foto: Instagram Asos

"Bravo, svaka čast! Odlično izgledate", "Super figura", "Oni koji vele da ste fotošopirana pojma nemaju što je to trud, muka i znoj teretane, oni su samo ljubomorno zlobni. A što Vas i briga za njih? Izgledate super bombastično i genijalno, super ste osoba i svaka čast", odgovaraju na negativne komentare Danijelini obožavatelji.

Danijela se takvim komentarima ne zamara, što je pokazala i novom objavom nakon obavljenog treninga uz poruke #nemojsenervirat i #smijse.

Komentara 5

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:44 19.06.2019.

malo Ella... malo mama.... pa Seveina... i tako ukrug.

DU
Deleted user
11:37 20.06.2019.

Ma nije photoshop samo se okvir slike koji se nazire između ruke i struka malo izvinuo od pretjerane vlage u zraku . !!!!

SO
sohnahoakasaa
13:12 20.06.2019.

Davno pročitana 'šund'knjižica'. Dok je Dino bio živ doalzile su i njih dve u paketu. Danas blablabla....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije