Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravi romantik

Danijela Dvornik prisjetila se Dine i ganula obožavatelje : 'Gdje su nestali takvi muškarci?'

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/7
17.06.2019.
u 10:30

Udovica kralja funka Danijela Dvornik opet je ganula svoje obožavatelje uspomenom na Dinu. "Puno vas voli i poštuje. I prvo muž pa otac, baš sve kako treba biti, Danči sretnica si", poručila joj je jedna pratiteljica.

Danijela Dvornik odlučila je prekopati stare obiteljske uspomene. Među njima je pronašla i razglednicu koju joj je Dino poslao tijekom jednog putovanja u Švicarsku. Preminuli glazbenik Danijelu je obavijestio da je sve pod kontrolom i da ne mora brinuti, a ona ju je s oduševljenjem podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama. 

"Puno vas voli i poštuje vaš smušeni muž i otac Dino Dvornik. P.S. Nemoj mi padati u paranoje, ne pijem, ne radim ništa loše, samo dobro za vas. Volim vas", stoji u razglednici koja je u udovici kralja funka probudila posebne emocije. Znao je on, posljednji romantik, ljubav je to bila, male stvari su velike stvari.

Foto: Instagram Asos

"Nekad bi mi znala doći kartolina, kao ova iz Švicarske. Doduše, prije bi on došao kući nego kartolina, ali bitna je namjera i trenutak iznenađenja, kao i sama poruka. I danas dok sam nešto tražila, naletim na ovu kartolinu koja me jednako oduševi kao onda prije mnogo godina. Gdje su nestali takvi muškarci?" zapitala se Dvornik koja je objavu upotpunila heštegovima ''znao je on'', ''posljednji romantik'', ''ljubav je to bila'', ''male stvari velike su stvari''. Fotografija razglednice ganula je njezine pratitelje, naročito žene.

"Predivno ju je imati za zauvijek. Poruka je wow. Puno vas voli i poštuje. I prvo muž pa otac, baš sve kako treba biti, Danči sretnica si", jedan je od komentara ispod objave koja je na Instagramu u manje od sat vremena prikupila više od 3000 lajkova.

Pogledajte i gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih. 

 


 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar rubinet
rubinet
11:03 17.06.2019.

prisjetila se ona DinA,a ne Dine.

TA
tante7504
12:32 17.06.2019.

Cuj di su, u komuni il na groblju odlican umjetnik al sad muskarac otom potom

LA
lakočemo
03:39 18.06.2019.

Dino Dvornik be neka ti je laka zemlja legendo uvijek ces nam faliti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije