Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotke

Pratitelji ne staju s komplimentima! Lugomer pokazala kako je uredila terasu: Nisam željela puno potrošiti na to

Foto: Instagram screenshot
1/14
03.06.2021.
u 14:26

Naime, sredinom svibnja zabrinula je svoje fanove objavom da je jedno vrijeme neće biti zbog tužnih vijesti, a sada već neko vrijeme ponovno objavljuje fotke čime je razveselila mnoge.

Hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer ponovno objavljuje na sreću svojih pratitelja sadržaj na društvenim mrežama. Naime, sredinom svibnja zabrinula je svoje fanove objavom da je jedno vrijeme neće biti zbog tužnih vijesti, a sada već neko vrijeme ponovno objavljuje fotke čime je razveselila mnoge. 

Ovaj put je objavila fotku na kojoj je pokazala kako je uredila terasu.  

Foto: Hrvatski hrvački savez

"Moj maleni raj koji sam jučer sklepala na terasi. Kombinirala sam sve što mi je ostalo od proteklih par godina, dodala par novo kupljenih artikala i sve to zaokružila sam pravim vintage komadima koje sam pronašla na Hreliću i Glomaznom. Obožavam ovu scandi-boho inspiriranu vibru jer me opušta i pomalo mi daje dojam kao da sam na moru a ustvari sam na svojoj zagrebačkoj terasi" rekla je Lucija i dodala da joj uskoro stiže novo stepenište, terasa i ograda, te da je ovo uredila s minimalno novca. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

"S obzirom na to da u kolovozu cijela terasa, stepenište i ograda idu van i stavlja se sve novo, nisam željela još potrošiti dodatno novca za konkretni ugođaj. To ostavljam za kasno ljeto. Planiram postaviti lampice, dodati biljaka i smisliti sustav baldahina odnosno natkriti cijelu priču", otkrila je. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Brzo je dobila gomilu komplimenata pratitelja. "Svaka čast", "Ovo je jako lijepo", "Ajme, divno je", "Predivno je" pisali su joj. 

VIDEO Incident na snimanju 'Večere za 5 na selu': Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnike

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije