Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA

RTL Direkt sinoć nisu vodili ni Šprajc ni Mojmira, novi voditelj objasnio što se dogodilo

Zoran Šprajc i Mojmira Pastorčić
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/5
03.06.2021.
u 08:33

-  Dobra vam večer. Deset i petnaest je. Mojmiru je pokosila druga doza cijepiva, ja sam Ivan Vrdoljak i zasad se držim. Vi gledate RTL Direkt, rekao je voditelj na samom početku.

Gledatelji RTL Direkta sinoć su bili iznenađeni kada na mjeestu voditelja nagrađivane emisije nisu vidjeli ni Zorana Šprajca ni Mojmiru Pastorčić. Emisiju je optvorio voditelj RTL Vijesti Ivan Vrdoljak, koji je objasnio što se dogodilo. 

-  Dobra vam večer. Deset i petnaest je. Mojmiru je pokosila druga doza cijepiva, ja sam Ivan Vrdoljak i zasad se držim. Vi gledate RTL Direkt, rekao je voditelj na samom početku.

Foto: RTL/Screenshot

Na službenoj Facebook stranici emisije gledatelji su napisali nekoliko komentara.

Foto: Facebook/TS Auris

- Ostavite Vrdoljaka da vodi, interesantan, zanimljiv, direktan i ne upada u riječ, piše jedan gledatelj, dok je drugi napisao: 'Mojmira, vraaaaaaaati seeeeee!'

Podsjetimo, Ivan Vrdoljak novinarsku karijeru počeo je na Novoj TV, a zatim je pet godina radio kao reporter na RTL-u. Nakon toga je godinu proveo na Al Jazeeri, a zatim je 2017. postao voditelj RTL Vijesti. 

- Mnogi će reći da stresa ima u svakom poslu. No razlika je u tome što se u TV-novinarstvu vide čak i one najmanje greške uzrokovane tim stresom, koji je ponekad uopće teško dočarati ljudima izvan struke. Naš radni dan diktiraju (ne)planirani događaji i razni obrati koji često znače utrku s vremenom. S godinama naučiš zadržati mirnoću pri radu u takvim uvjetima dok se nadaš da ćeš u konačnici stići objaviti sve ono što je potrebno i važno našim gledateljima. Na kraju, ovaj posao - reporterski i voditeljski bio je i ostao veselje i uzbuđenje. Nužna doza adrenalina, rekao bih. Inače ga ne bih radio, kazao je tada za RTL. 

VIDEO: Incident na snimanju 'Večere za 5 na selu': Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena 

 

Ključne riječi

Komentara 31

HU
Hubrvi
09:18 03.06.2021.

Kako ce to Hrvatska izdrzati? Hoce li se sad raspasti po svim savovima? Prvo pandemija, pa onda potresi, a sad i izostanak Mojmire i Svarca. Mozda bi Togonal oko toga mogao napraviti i jedno Otvoreno u njega pozvati "analiticara" Lalica, koji bi onda s njim proglasio propast Vlade. Jer ako nema tog dvojca je smak svijeta jako blizu. Barem za VL.

Avatar matezanki13
matezanki13
09:16 03.06.2021.

zeleno žuto crvena partijska tevesamo za članove i simpatizere

KU
Kultura
09:19 03.06.2021.

To smece od programa i kvazinovinare te vrste ne gledam. Neprofesionalni do krajnjih granica. Zabranit im da se predstavljaju kao novinari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije