Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napušta Hrvatsku

Pogledajte kako izgleda vila u Buzetu koju prodaje Marijan iz 'Ljubav je na selu', za nju traži 1.9 milijuna kuna

Foto: Njuškalo.hr
1/20
02.06.2021.
u 17:39

U oglasu piše kako se stambeni dio sastoji od kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom u otvorenom prostoru od 70 m², četiri spavaće sobe s kupaonicama, hodnika, kupaonice i velikog balkona.

Marijan Cerovac bio je najstariji farmer 13. sezone showa "Ljubav je na selu" i događaje na njegovoj farmi u Buzetu gledatelji su pratili s velikom pažnjom pogotovo kada se odjednom na farmi ukazala Patty s Tajlanda i tada je Marijan ostalim kandidatkinjama priznao pravu istinu - da je u vezi s Patty. Njih dvoje sada su u braku i Marijan, koji je godinama živio u Americi te se u mirovini vratio u rodni kraj, sada svoju budućnost vidi s Patty na Tajlandu. Zato je odlučio svoju kuću u Buzetu staviti na prodaju i čim ju proda spreman je odseliti na Tajland.

- Dugoročno se, bit ću iskren, vidim u Tajlandu, i to definitivno! Otkad sam došao u Hrvatsku, ovdje nemam sreće. Jedina lijepa stvar koja mi se dogodila jest da sam upoznao Patty jer, da sam ostao u SAD-u, ne bih je nikad upoznao. A sad smo skupa i možemo zajedno planirati budućnost. Čim ovdje prodam kuću, selim se iz Hrvatske na Tajland - rekao je Marijan. U oglasu u kojem prodaje kuću piše kako je riječ o samostojećoj kući izgrađenoj 2010.godine koju karakterizira sveprisutan američki stil.

Marijanova kuća sadrži dvije garaže i kotlovnicu na 146 m² dok je stambeni dio na polukatu veličine 294 m². U oglasu piše kako se stambeni dio sastoji od kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom u otvorenom prostoru od 70 m², četiri spavaće sobe s kupaonicama, hodnika, kupaonice i velikog balkona. Svoju vilu Marijan prodaje za 1.855.542 kuna.

VIDEO Incident na snimanju 'Večere za 5 na selu': Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnike

Komentara 32

ZG
zg1985
18:06 02.06.2021.

budalo a gdje ces se vratit kad te tajlandjanka i djeca opeljese i napucaju nazad u hr?

AN
ANNY
22:01 02.06.2021.

Baš je naivan, ostati će bez svega . Ta ženska je lukava i ima taktiku za takve starce.

FR
francekmali
05:15 03.06.2021.

Ja ovako nisam bio naivan niti kada sam bio prvi puta zaljubljen u osnovnoj školi!! Pa čovjek u tim godinama bi trebao imati nešto u glavi !!!Ali eto ,ne kvari i čovjeku veselje i nadu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije