Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznata voditeljica

Tri godine nakon odlaska s HRT-a: Karmela Vukov Colić ima novi TV angažman

Foto: screenshot
1/8
03.06.2021.
u 08:00

Karmelu je i ovog puta dopala voditeljska uloga emisije koja se bavi i TV prodajom raznih preparata koji mogu povoljno utjecati na zdravlje

Mnogima omiljena televizijska voditeljica Karmela Vukov Colić dobila je novi TV angažman. Karmela je prije nešto manje od tri godine napustila HRT na kojem je provela više od 30 godina, a nakon odlaska s javne televizije dobila je posao na Laudato TV-u u emisiji "Kuhinja svete Hildegarde", a ovih je dana gledateljima zapela za oko i u emisiji o zdravlju 'Zdrava jabuka'.

Riječ je o emisiji koja se emitira na brojnim lokalnim TV kanalima, a Karmelu je i ovog puta dopala voditeljska uloga emisije koja se bavi i TV prodajom raznih preparata koji mogu povoljno utjecati na zdravlje. Uz Karmelu u emisiji sudjeluju i ugledni prodajni stručnjak Emil Pavić te cijenjeni dr. Milan Pavlović, specijalist kirurg i urolog.

Foto: screenshot Amazon

"Cilj emisija Zdrava jabuka jest zdravlje hrvatskih građana, a ono podrazumijeva prevenciju kako do bolesnog stanja ne bi došlo i podizanje kvalitete života koji je opterećen određenom dijagnozom. Naglasak mora biti na zdravlju jer bez njega ništa nije održivo!", navodi se na internet stranici emisije koju je prije Karmele vodila i uređivala Branka Prišlić. 

Podsjetimo, Karmela je na HRT-u kao voditeljica provela čak 30 godina, no prije skoro tri godine odlučila je dati otkaz.  – Prije pune dvije godine ispraznila sam ladice, ugasila svjetlo i otišla. U te dvije godine nijednom nisam pomislila da sam trebala drukčije. Naprotiv, otvarale su mi se neslućene prilike, radila sam stvari koje nikad ne bih pomislila da će mi se pružiti... Napredovala sam, naučila puno i baš sam silno zadovoljna i sretna u te protekle dvije godine. Što se HRT-a tiče, gledam ga tu i tamo, mrvicu manje nego prosječan gledatelj. Ali ima tamo ljudi koje volim i koji su mi važni. I s radošću pratim kad naprave neku stvarno super stvar! – rekla nam je Karmela krajem prošle godine. 

Foto: Jasminka Ćavarušić

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Albinom Grčić 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
08:59 03.06.2021.

Ništa od biznisa a na htv ne može više...... LOL

DU
Deleted user
08:52 03.06.2021.

Ti koji gledaju laudato jedini i mogu kupiti te kremice.

AD
adminka
09:31 03.06.2021.

sreća pa to niš ne gledam....jer nju gledati i slušati bio bi mi preveliki napor za želudac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije