Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUC BESSON

Poznatog redatelja glumica tužila za silovanje

Luc Besson
Foto: IPA/PIXSELL
1/4
20.05.2018.
u 12:22

- Tužba se odnosi na događaje koje tužiteljica naziva silovanjem, a zbili su se noći između četvrtka na petak u Parizu. Otvorena je istraga - rekao je sudski izvor

Francuskog redatelja i producenta Luca Bessona jedna glumica tužila je za silovanje i otvorena je istraga, doznaje se u subotu od sudskog te izvora bliskog istrazi, a Besson optužbe odbacuje.

"Luc Besson kategorički opovrgava te lažne optužbe", reagirao je njegov odvjetnik Thierry Marembert.

"Riječ je o osobi koju on pozna i prema kojoj se nikada nije neprimjereno ponašao", dodao je odvjetnik.

"Tužba se odnosi na događaje koje tužiteljica naziva silovanjem, a zbili su se noći između četvrtka na petak u Parizu. Otvorena je istraga", dodaje sudski izvor.

Prema izvorima bliskima tom predmetu, mlada žena (27) otišla je u petak u policijsku stanicu prijaviti događaje koji su se odvijali prethodne noći u pariškom hotelu Bristol.

Besson, redatelj "Velikog plavetnila" nije ispitan jer je u inozemstvu.

Luc Besson
1/6

Komentara 1

DU
Deleted user
20:43 20.05.2018.

Opet se jedna nakon uzivancije i trostrukog orgazma sjetila da ju je netko silovao. Pitam se, tko moze takvu glupost uzeti za istinu? Doticnoj ocigledno treba promocija preko medija, a "silovanje" je dokazano najjednostavniji nacin kako doci do cilja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije