Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odjekivali pucnji, eksplozija...

Živahno na filmskom setu za film Luca Bessona u Karlovcu

filmski set
Foto: Snježana Bičak
1/4
26.06.2015.
u 16:20

Glumci, obučeni u maskirne vojne uniforme, plove rijekom Kupom i snimaju kadrove za priču o pronalasku skrivenog i zaboravljenog groblja i blaga na dnu jezera.

Na filmskom setu za film 'The Lake' Luca Bessona  u središtu Karlovca, vrlo je živahno.

Glumci, obučeni u maskirne vojne uniforme, plove rijekom Kupom i snimaju kadrove za priču o pronalasku skrivenog i zaboravljenog groblja i blaga na dnu jezera. Tijekom petka sa seta se mogla čuti i pucnjava, a tijekom dana i prava filmska eksplozija u kojoj je uništen dio starog objekta na obali rijeke koji je izgrađen kao kulisa, posebno za potrebe ovog akcijskog trilera. Glumce u akciji, osim njihovih šefova snimanja, burno prate i Karlovčani koji se tiskaju iza žute vrpce koja ograđuje filmski set.

Inače, čitava ekipa koja se vrti uz film, od šminkera, garderobijerki, do niza tehničkog osoblja, broji oko 200 ljudi čiji su brojni kamioni, pa i svojevrsni kamp gdje svi imaju poslužene obroke, smješteni na parkiralištu pored karlovačke Robne kuće, što također plijeni pažnju prolaznika. Snimanje u Karlovcu bit će nastavljeno do početka srpnja, kada se ekipa seli u Gorski Kotar.

>> Karlovčani statisti u filmu 'teškom' 40 milijuna dolara

>> Snimljeni noćni 'kišni' kadrovi s glavnom glumicom filma Luca Bessona

>> Luc Besson u Hrvatskoj snima 'akcijsku pucačinu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije