Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paprena cijena

Marko Grubnić ima novu torbicu u svojoj kolekciji i izdvojio je pozamašnu svotu za ovu torbicu

Foto: instagram
1/8
02.08.2021.
u 11:25

Stilist je na Instagramu objavio fotografiju svoje nove torbice s potpisom modne kuće Chanel.

Modni stilist Marko Grubnić boravio je u Milanu zadnjih dana i u talijanskoj modnoj metropoli obavio je i shoping i svojim obožavateljima na Instagramu pohvalio se novim ulovom. Objavio je fotografiju svoje nove Chanel torbe i napisao: - Mala ljetna poslastica za mene. Objavio je fotografiju bijele Chanel torbice i cijena na internetu kreće se od 23 do 25 tisuća kuna, a poznato je koliko Marko voli odjeću i modne dodatke s potpisom poznatih dizajnera. Ovo ljeto već su svi primijetili i njegove crne kožne natikače s potpisom Valentina i čija cijena iznosi šest tisuća kuna. Često ga na Instagramu možemo vidjeti i s još jednim popularnim modelom torbica, a riječ je o zelenoj torbici popularnog brenda Bottega Veneta.

Foto: Instagram

Torbica s debelim lancem napravljena je od janjeće kože i postala je pravi hit ove godine, i Grubnićeve pratiteljice su mu ostavljale komplimente ispod posljednjih fotografija s ovom torbicom i bile su oduševljene ovim odabirom. Riječ je o modelu "Original Bottega Veneta "The Chain Cassette leather shoulder bag" i košta čak 3200 eura, što je nešto više od 24 tisuće kuna. U intervju koji nam je dao prije nekoliko mjeseci Marko je rekao kako odjeću i modne dodatke ne kupuje nikada ciljano nego uvijek stihijski i ono što mu se svidi i kod kupnje ima jedno važno pravilo da odjeća koju kupuje bude kvalitetna. 

Ključne riječi

Komentara 14

KR
kristov
11:34 02.08.2021.

prati li itko njegovu poreznu karticu??

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
11:38 02.08.2021.

hm, malo veći broj zaručnika sudjeluje u kupnji torbice. Za jednog je to previše.

KO
Kopreinitz
11:56 02.08.2021.

Koga briga kakvu torbicu ima jedan Gay, napisite i kojim toaletnim papirom brise svoju kasicu -pracicu-guzicu-.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije