Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPECIJALNO IZDANJE

Poznati Hrvati zaigrali u 'Milijunašu': 'Pokazali su se kao pravi kvizaši!'

Foto: Arija Rizvić
1/6
21.12.2020.
u 20:39

Natjecat će se dva para: finalisti showa Zvijezde pjevaju Arija Rizvić i Ivan Šarić, te Ornela Vištica i Boris Svrtan, glumci koji igraju u novoj uspješnici Kerempuha "Predsjednici & ca". Džokeri zovi bit će im lovci iz 'Potjere'.

HRT će i ove godine za Silvestrovo emitirati humanitarno izdanje kviza "Tko želi biti Milijunaš", čiji će prihod ide za rađaonicu Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb u Petrovoj. Natjecat će se dva para: finalisti showa Zvijezde pjevaju Arija Rizvić i Ivan Šarić, te Ornela Vištica i Boris Svrtan, glumci koji igraju u novoj uspješnici Kerempuha "Predsjednici & ca". Džokeri zovi bit će im lovci iz 'Potjere'.

Emisija je snimljena danas, a kako nam je kazao urednik kviza Igor Grković, oba para pokazala su zavidno znanje.

- Naši su se gosti, u ovoj posebnoj humanitarnoj emisiji u kojoj smo skupljali novac za rađaonicu Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb, pokazali i kao izvrsni igrači. Za muške dijelove parova pretpostavljao sam da su vrsni znalci, ali u trenucima kad je trebalo povući i riskirati, tu su Arija i Ornela pokazale pravi igrački instinkt. Mislim da će gledatelji uživati u izvedbama oba paŕa! Grković.

1/6

Zadovoljna je bila i redateljica i glumica Arija Rizvić, ovogodišnja pobjednica showa "Zvijezde pjevaju". Zanimljivo je da joj je partner u Milijunašu bio Ivan Šarić, konkurent u finalu popularnog showa. 

- Sretna sam i počašćena što sam dio ove lijepe humanitarne priče, a to je posebno novogodišnje izdanje TV showa "Tko želi biti milijunaš", u kojem Ivan Šarić i ja ovaj put igramo kao par i više nismo ljuti protivnici kao u "Zvijezde  pjevaju", haha. Divno je što će sav novčani iznos koji osvojimo biti doniran rađaonici Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb u Petrovoj. Snimanje je bilo odlično iskustvo, baš smo Ivan i ja komentirali kako nismo mogli vjerovati da ćemo jednog dana zaigrati upravo u kultnom Milijunašu.

Zabavili smo se i uživali u suradnji s genijalnim Tarikom Filipovićem, i iako ne smijem puno otkrivati, Ivan i ja smo i jako zadovoljni ishodom naše igre. Mislim da će ova posebna novogodišnja emisija biti lijep kraj ove ružne godine, i drago mi je da ćemo s tako pozitivnom i  humanitarnom emisijom ući u Novu godinu. Vjerujem da ćemo zabaviti i gledatelje pred malim ekranima, rekla nam je Arija. Humanitarno izdanje kviza "Tko želi biti milijunaš" na HRT 1 gledat ćemo 31. prosinca u 20.10. 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Maiden
21:15 21.12.2020.

Tarik nije genijalan on je genitalan a sve ostalo je namješteno. Jedino pozitivno je cilj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije