Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispričali detalje

Frano Lasić otkrio da mu je supruga rodila dok je bila zaražena koronavirusom

Milena Lasić
Foto: Instagram
1/7
21.12.2020.
u 18:20

Na svom je Instagramu podijelio i screenshot gostovanja na jednoj srpskoj televiziji na kojoj je govorio o tome, a tom je prilikom otkrio i ime sinčića - Nikolas.

Domaći glumac Frano Lasić prije nešto više od 20ak dana postao je otac u 67. godini života kada mu je njegova 30 godina mlađa supruga rodila sina. Međutim, sada je otkrio kako porod nije prošao u najboljem ozračju budući da se njegova supruga Milena Lasić netom prije poroda zarazila koronavirusom.

Na svom je Instagramu podijelio i screenshot gostovanja na jednoj srpskoj televiziji na kojoj je govorio o tome, a tom je prilikom otkrio i ime sinčića - Nikolas.

"Dobro smo, jedino što nam nedostaje sna. Supruga je prije nego je rodila dobila koronu tako da je praktički rodila dok je bila zaražena. Srećom, beba je negativna, ja sam negativan, supruga je sada bolje. Nekako se sada moramo organizirati ona i ja, jer beba se kao i svaka beba budi tijekom noći zbog grčeva. Ali dobro je to sve skupa, divno. Presretni smo", kazao je Frano Lasić za novu.rs.

Foto: FIBA/Screenshot

"U ponedjeljak ujutro izgubila sam osjet okusa i mirisa, otišla sam na testiranje i dobila pozitivan rezultat. Pet-šest dana sam ležala, potpuno izmučena, a onda je u noći između subote i nedjelje počeo porođaj", ispričala je i Milena za srpski Blic. Dodala je da je rodila pod spiralnom anestezijom. 

"Vidjela sam bebu na sekundu. Zato sam i željela spinalnu anesteziju da bih mogla vidjeti bebu po rođenju. A u skladu s protokolom koji važi za porodilje s covidom, odmah su je odveli iz porođajne sale i sina sam vidjela kada sam izašla iz rodilišta - četiri dana kasnije", rekla je. Porođaj je srećom protekao u najboljem redu, no upravo na dan kad je izlašla iz rodilišta, saznala je da joj je tata u bolnici zbog korone te da joj je brat također zaražen, no kazala je kako se njezin brat, kao i otac sada dobro osjećaju.

Komentara 7

Avatar drug Joža
drug Joža
19:25 21.12.2020.

Frano, moraš ga voliti kao da je tvoj.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
19:04 21.12.2020.

kako ga sramota nije???????????

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
19:00 21.12.2020.

Rodila je? Protiv koga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije