Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blagdanska moda

Barbari Kolar pratitelj prigovorio za jednu stvar s nove fotke, ona mu odmah odgovorila

Foto: Instagram
1/7
21.12.2020.
u 17:24

Na prvoj, onoj koja "prepričava" prošlu godinu Barabara pozira sređena sa šminkom na licu, dok na onoj koja govori o ovoj godini pozira s kapuljačom na glavi i maslom na licu.

Jedna od najomiljenijih voditeljica Barbara Kolar na svom se Instagramu našalila s prošlom i tekućom godinu prepričavajući ih u svoje dvije fotografije. 

"Blagdanska moda 2019. vs. 2020.! Hvala Bogu da je barem Rudolf tu", napisala je voditeljica uz dvije fotke. Na prvoj, onoj koja "prepričava" prošlu godinu Barabara pozira sređena sa šminkom na licu, dok na onoj koja govori o ovoj godini pozira s kapuljačom na glavi i maskom na licu. U opisu fotografije s Rudolfom aludira na svoju zaštitnu masku na kojoj se nalazi sob.

Foto: Instagram screenshot

Praitelji su joj u komentarima pisali mnoge komplimente.

"Slatkica", "Predivne oči", "Predivna žena", pisali su, no nisu svi toliko zadovoljni njezinim izgledom. Jedan pratitelj napisao joj je da više ne mršavi.

Foto: Instagram screenshot

"Joj tak si zgodna, ali nemoj više mršavjeti... Iskreno, sad ti fali koja kila", stoji u komentaru na koji voditeljica nije odgovorila, no odgovorila je na drugi. 

"Super se središ, a onda sve to prekriješ. Šteta", napisao je jedan pratitelj misleći na drugu fotku na kojoj je lice prekrila kapuljačom i maskom, a Barbara mu je odgovorila: "Samo pola šminke trošim", napisala je.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
18:44 21.12.2020.

Ona mu ODMAH(!) odgovorila. E, to je vijest. Valjda, da nije odmah, ne bi bilo ok, što li? Pa naravno da odmah, kad vise po svojim profilima i objavljuju zvizdarije.! Dajte više, dosadni ste s tim ecijama, barbarana, Majom, ellom, sevom....

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
18:26 21.12.2020.

Izgleda kao baba

Avatar rubinet
rubinet
18:20 21.12.2020.

Da, fali joj koji kilogramčić...recimo 10...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije