Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se

Orsag objavila odvratne komentare koje je dobila nakon statusa o mjerama: Ne mislim da je situacija s virusom laž

Foto: Nova TV
1/7
21.12.2020.
u 16:13

Njezin status izazvao je brojne negativne reakcije, te je objavila i gomilu komentara između kojih su: "napaćeni dečko", "ti si nastrana i poremećena", "začepi gubicu", samo neki od njih.

Komičarka i jedna od natjecateljica showa 'Tvoje lice zvuči poznato', Marina Orsag, status je na društvenim mrežama posvetila novim mjerama koje je donio Nacionalni stožer civilne zaštite.

- Javno pozivam sve ljude dobre volje da na Badnjak i Božić budu sa svima kojima žele, bez ograničenja broja ljudi, odu do prve Crkve i plešu, pjevaju, piju, puše, grle se i zabavljaju. Situacija s korona virusom će ionako i nakon Božića biti puno gora. Zašto ne bi na taj dozvoljeni dan iskoristili sve beneficije koje Vlada daje crkvi, bilo dio nje ili ne. Ionako joj dajemo novac, iako to ne želimo - napisala je Orsag te dodala: 

- Ne mislim da je situacija s virusom laž i da nam žele 'uvaliti' 5G cjepiva, niti da ne treba poštivati mjere, ako su iste za sve. Mislim samo da je naša Vlada nesposobna za bilo što.
Njezin status izazvao je brojne negativne reakcije, te je objavila i gomilu komentara između kojih su: "napaćeni dečko", "ti si nastrana i poremećena", "začepi gubicu", samo neki od njih. 

No, kasnije je potvrdila da nikada nije dobila više pozitivnih reakcija.

 - Mislim da nikada do sada nisam primila ovoliko poruka podrške od vjernika/ica i toliko komunicirala u inboxu o pravom značenju vjere i prakticiranju iste. Hvala vam svima od srca. Upravo vi pravi vjernici se trebate glasnije boriti protiv svega što crkva radi i donosi vašu vjeru na loš glas. Uljepšali ste mi godinu i vratili vjeru u ljude nakon svih ovih odurnih uvreda i prijetnji - stoji u posljednjem statusu koji je objavila.

 

Ključne riječi

Komentara 43

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
16:56 21.12.2020.

potjerati tamo odakle je ispuzala

Avatar drug Joža
drug Joža
18:20 21.12.2020.

Kad te vidim na ekranu uzmem daljinski jer si odvratna.

DU
Deleted user
17:58 21.12.2020.

Čisto sumnjam da je dobila podršku (istinskih) vjernika/ca, igdje, pa ni u Inbox. Neka pokaže, da se i mi, (istinski) vjernici/e, uvjerimo. Ateist govori o katoličkoj vjeri, i nama, (istinskim) vjernicima, katolicima, (ispravno) tumači (našu) katoličku vjeru. Nevjerojatno, i neprocjenjivo. Govori neistine, da se izrazim riječima Andrije Hebranga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije