Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jonah Hill

Poznati glumac uhvaćen potpuno zapuštenog izgleda, a dodatno je i smršavio: 'Izgleda kao beskućnik'

Jonah Hill
Foto: Guliver/X17
1/6
17.05.2023.
u 09:15

Glumac se "istopio" preko blagdana još 2016. godine, a čini se kako je nastavio mršaviti

Poznati glumac Jonah Hill (39) već godinama održava svoju mršaviju liniju nakon što se gotovo potpuno transformirao, a sada su ga paparazzi uhvatili na poznatoj plaži u Malibuu gdje je ponovno iznenadio obožavatelje svojim izgledom. Jonah je snimljen u ljetnim cipelama, sivoj majici i maslinastim kratkim hlačama koje su mu otkrile jako mršave noge. 

Lice mu je prekrila gusta brada, a čini se i kako je odlučio pustiti kosu. Obožavatelji su se zabrinuli zbog njegovog izgleda, a to su pisali i na društvenim mrežama. 

"Izgleda kao beskućnik, sav zapušten; Što mu se dogodilo?", napisao je jedan korisnik Twittera. 

Inače, i proteklih godina pisali su mu obožavatelji kako izgleda kao beskućnik, pogotovo zbog fotografija koje je objavljivao na društvenim mrežama. Glumac se "istopio" preko blagdana još 2016. godine 

Jonah je najpoznatiji po ulogama u "21 Jump Street", "Don't Look Up" te filmu "Vuk s Wall Streeta" i "Igra pobjednika" za koje je dobio i nominacije za Oscara. Ulogu u "Vuku s Wall Streeta" toliko očajnički je htio da je pristao glumiti za samo 60 tisuća dolara. Jonah, koji u Scorseseovu filmu glumi Donnieja Azoffa, priznao je u radijskom showu Howarda Sterna da je sedam mjeseci snimao za "siću".

No čini se da mu se to ipak isplatilo jer uz nominaciju za Oscara za sporednu mušku ulogu, 30-godišnji glumac bio nominiran i za Zlatni Globus, dok je film samo u SAD-u zaradio više od 90 milijuna dolara.

Poznati glumac uskoro će postati i otac po prvi put, a partnericu Oliviju Millar vješto skriva od javnosti. Ona je krajem ožujka viđena s povećim trbuhom na ulicama Kalifornije, kako navodi Page Six.

VIDEO Prlja i Mrle o dojmovima nakon finala

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Korto Malteze
Korto Malteze
12:44 17.05.2023.

On je često na kurama mršavljenja ali se uvijek vrati. Muči ga debljina. Jednom je čak objavio i da je "konačno prihvatio svoje tijelo kakvo je". Izgleda da ipak nije tako.

DE
Decibel
10:12 17.05.2023.

Kao Tom Hanks u brodolomu života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije