Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslavio ozdravljenje

Poznati glumac pohvalio se negativnim nalazom na COVID-19: 'Moje tijelo pobijedilo je u ratu'

Foto: Instagram
1/4
09.09.2020.
u 22:20

Covid se dobro borio, ali na kraju ga je nokautirao moj imunološki sustav - otkrio je glumac Michael Rooker najpoznatiji po ulogama u hit seriji Walking Dead.

Da na koronavirus nije imun nitko pa čak ni zvijezde dokazao je još Tom Hanks koji je još u ožujku otkrio da je zaražen COVID-om 19. S virusom su se nakon njega susreli i brojni drugi, a jedan do njih je i glumac Michael Rooker koji je ovih dana proglasio pobjedu nad koronavirusom usporedivši svoje ozdravljenje s ratom.

- Moje tijelo pobijedilo je u ratu. Covid se dobro borio, ali na kraju ga je nokautirao moj imunološki sustav - otkrio je glumac najpoznatiji po ulogama u hit seriji Walking Dead te u franšizi Guardians of the Galaxy. Na Instagramu je objavio i fotografiju negativnog teksta na COVID 19, a u objavi je otkrio i kako nije uzimao nikakve tablete za jačanje imuniteta.

Foto: Instagram screenshot

- Došao sam do zaključka da ne postoji puno toga što netko može učiniti izvana, kako bi se borio protiv Covida-19 nakon što uđe u vaše tijelo. Ovo je moje osobno mišljenje, definitivno nije zaključak neke znanstvene studije. Prava bitka odvija se interno, na staničnoj razini - mišljenja je 65-godišnji glumac koji je priznao kako je na svom putu prema ozdravljenju doživio uspone, ali i padove. - Ili sam se osjećao kao go*** ili poprilično dobro - otkrio je Michael pa nazdravio martinijem u čast pobjede nad koronom.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije