Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veteranka televizijskih drama

Poznata glumica tragično preminula: 'Utopila se dok je plivala u svojoj najdražoj rijeci'

Foto: Twitter screenshot
1/3
28.06.2022.
u 14:46

Mary je bila jedna od najboljih glumica koje sam ikada upoznao. Sjećam se da sam je 1992. vidio na pozornici u Mad Forestu na Broadwayu. Bila je duhovita i divna osoba. Svi su je voljeli. Nedostajat će nam, rekao je menadžer o glumici Mary Mari.

Glumica Mary Mara, najpoznatija po ulogama u televizijskim serijama "Zakon i red" i "NYPD Blue", preminula je u 62. godini. Njujorška policija priopćila je da je u nedjelju ujutro nešto poslije 8 sati po lokalnom vremenu u gradu Cape Vincent, gdje je glumica živjela, zaprimila poziv o mogućem utapanju. Nakon što su policija i hitna pomoć stigle na mjesto nesreće, pronašli su njezino beživotno tijelo u rijeci St. Lawrence.

- Maryino tijelo pronađeno je ujutro u njezinoj voljenoj rijeci. Utopila se dok je plivala - rekao je glasnogovornik za Fox News Digital. Obdukcija će tek biti obavljena kako bi se utvrdio službeni uzrok smrti.  Njezin menadžer Craig Dorfman rekao je nekoliko riječi o glumici za CNN. 

 - Mary je bila jedna od najboljih glumica koje sam ikada upoznao. Sjećam se da sam je 1992. vidio na pozornici u Mad Forestu na Broadwayu. Bila je duhovita i divna osoba. Svi su je voljeli. Nedostajat će nam - rekao je.

Podsjetimo, Mary je bila veteranka televizijskih drama, a glumila je i u serijama 'Ray Donovan', 'Hitna služba', 'Nash Bridges' i brojnim drugima. Svoj televizijski debi imala je 1989. godine u filmu 'The Preppie Murder'. Dodajmo da je u karijeri osvojila i nagradu za sporednu glumicu u filmu 'Em and Me' na Međunarodnom filmskom festivalu u Monacu.

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo 'Misu Mediteranu', na pozornici mu se pridružila kći Hana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije