Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Naša glumica pozirala u čizmama koje su mnogima na listi najružnijih

Foto: Instagram
1/9
25.12.2020.
u 12:44

Bojana je pozirala u čizmama modnog brenda UGG o kojima već godinama vlada podijeljeno mišljenje, a neki modni stručnjaci ih stalno stavljaju na liste najružnije obuće.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu je pokazala kako izgledaju njezini izlasci već deset mjeseci, te pozirala u parku s termosicom punom čaja.

Bojana je pozirala u čizmama modnog brenda UGG o kojima već godinama vlada podijeljeno mišljenje, a neki modni stručnjaci ih stalno stavljaju na liste najružnije obuće. 

Foto: Instagram screenshot

Ipak, čizme koje je proslavila pjevačica Britney Spears koja ih je nosila na vruće hlačice, imaju svoje fanove zbog udobnosti i topline, a čini se da je jedan od njih i naša glumica.

"Moji izlasci zadnjih 10 mj.izgledaju upravo ovako! Mijenja se jedino godišnje doba,odjeća sukladno tome😅 i pejzaž-morski,šumski ili klupica u parku.Dobre navike ostaju iste!" napisala je Bojana iz fotografiju na kojoj soim čizama ima još jedan zanimljiv detalj - krznenu kapu ili točnije šubaru.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije