Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška priča

Cura tenisača Bernarda Tomića otkrila: 'Živjela sam na ulici, ovisnici su me oteli i zlostavljali'

Foto: Instagram
1/5
24.12.2020.
u 09:33

Iako sad na Instagramu pozira u skupoj, luksuznoj odjeći i hvali se nakitom brenda Cartier, koji stoji oko 20 tisuća kuna, nije uvijek živjela tako lagodno.

Reality zvijezda Vanessa Sierra, koja je već neko vrijeme u vezi s Bernardom Tomićem, australskim tenisačem hrvatskih korijena, na društvenim mrežama podijelila je svoju tešku životnu priču. Naime, iako sad na Instagramu pozira u skupoj, luksuznoj odjeći i hvali se nakitom brenda Cartier koji košta oko 20 tisuća kuna, nije uvijek živjela tako lagodno. 

Vanessa je, naime, otkrila da je s 15 godina živjela na ulici. 

"Iako je to teško povjerovati, svoj život i životnu priču držala sam u tajnosti. Živjela sam na ulici s 15 godina, bez doma, danima nisam jela. Nisam mogla dobiti socijalnu pomoć jer sam bila premlada da bih bila beskućnica. Oteli su me ovisnici, zlostavljali i zanemarivali", napisala je Sierra. 

Podijelila je svoju priču jer za Božić pomaže drugima koji nisu u mogućnosti kupiti najmilijima darove, platiti operaciju ili školarinu.

"Bilo mi je teško, no imala sam sreće pa, ako mogu pomoći i nekome uljepšati Božić, to bi mi popravilo godinu", stoji u objavi. U objavi je zamolila i druge da krenu njezinim putem i pomognu onima kojima je pomoć potrebna. 

Vanessa je vezu s Tomićem potvrdila u studenome, a mnoge je zaintrigiralo kad se on pojavio na njezinu OnlyFans profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa ♡ (@vanessasierra)

 

 

Komentara 6

JA
japa
10:21 24.12.2020.

..."a sad imam čube ko dva para kobasica i sise su mi svaki drugi dan u novinama"...

DU
Deleted user
10:28 24.12.2020.

Bravo, svaka ti čast! Uspjela si! Ulovila si ga! Sada samo dobar ugovor sastavi! Tako se to radi!

TR
Tripoli
09:49 24.12.2020.

Kolko vidim ni sad bas ne jedes..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije